Ipoteza soc in cazul mortii finului lui Becali: A vrut sa se sinucida

Miercuri, 17 Iulie 2013, ora 16:33
4475 citiri
Ipoteza soc in cazul mortii finului lui Becali: A vrut sa se sinucida
Foto: Event Production

La doar cateva ore de la moartea lui Nae Nicolae, patronul FC Stefanesti si finul lui Gigi Becali, au aparut deja mai multe ipoteze despre imprejurarile care au dus la tragicul accident.

Initial, nimeni nu a contestat varianta unui accident nefericit, insa cu trecerea timpului, povestile martorilor au adus in discutie si ipoteza sinuciderii.

Nae Nicolae a murit miercuri dimineata, lovit de tren, pe o trecere de cale ferata, in timp ce se afla in masina sa marca Bentley. Initial, declaratiile martorilor conduceau catre ideea de accident. Ei povesteau ca omul de afaceri, aflat la volanul masinii sale, a depasit coloana de masini care stationau la bariera si a ajuns direct pe sine, moment in care a avut loc si impactul.

Totusi, la doar cateva ore de la accident, martorii intervievati de Politie incep sa creioneze o poveste diferita. Mai multe persoane sustin acum ca Nicolae ar fi urcat cu masina pe sine atunci cand a vazut ca vine trenul, potrivit PRO TV.

Se pare ca acesta ar fi fost primul in coloana care astepta la trecerea la nivel cu calea ferata pe Soseaua Petricani. Potrivit sursei citate, martorii au povestit ca, atunci cand a vazut ca trenul se apropie, Nae Nicolae ar fi accelerat si a urcat pe sine.

Politistii au spus ca, in urma impactului, autoturismul condus de Nae Nicolae a fost tarat pe sine aproximativ 300 de metri. Omul de afaceri, care nu purta centura de siguranta, a fost aruncat din autoturism printr-un geam lateral.

Accidentul a fost anuntat la numarul 112, in jurul orei 10.30, de catre un barbat care a vazut ce s-a intamplat.

Nae Nicolae era casatorit si avea trei copii, doua fete si un baiat.

Primarul din Stefanesti, Anghel Rababoc a spus ca fiica cea mare a lui Nae Nicolae, in varsta de 18 ani, are probleme grave de sanatate, iar in prezent este impreuna cu mama ei in Israel, pentru tratament.

Potrivit lui Rababoc, Nae Nicolae i-a spus, in ultima lor discutie, ca in urma unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu sotia lui, despre starea de sanatate a fetei, nu si-a mai dat seama ce face si s-a trezit cu masina in alta parte decat ar fi trebuit sa ajunga.

Nae Nicolae era si un apropiat al Clubului Dinamo Bucuresti. Printre cei care au venit la locul accidentului s-a aflat si Vasile Turcu, unul dintre fostii actionari ai clubului.

Vasile Turcu a spus ca Nae Nicolae era un om parolist, care nu intarzia niciodata si care iubea viata, aratand ca nu crede ca s-a dus intentionat in fata trenului.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#nae nicolae murit, #nae nicolae sinucidere, #nae nicolae accident, #martori ipoteza sinucidere , #accident