Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Primarul din Focsani, implicat intr-un accident UPDATE

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 14:09
3102 citiri
Primarul din Focsani, implicat intr-un accident UPDATE
Foto: Facebook/Cristi Misaila

Primarul din Focsani, Cristi Misaila (foto), a fost implicat, sambata dimineata, intr-un accident rutier cu trei autoturisme. Edilul a fost transportat la spital, dar ranile nu ii pun viata in pericol.

Accidentul a avut loc pe DN 2, la intrarea in Focsani.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Politia Judeteana Vrancea, accidentul s-a produs la ora 8:55, dupa ce un tanar de 28 ani din Bucuresti nu a acordat prioritate unei masini care circula regulamentar din sens opus. Cele doua masini s-au ciocnit, iar autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat intr-un altul care stationa.

In accident au fost implicate un autoturism Skoda, un Volkswagen, dar si masina primarului. Autoturismul Audi in care se afla edilul a fost proiectat pe un spatiu verde aflat pe marginea drumului, fiind avariat in partea din fata.

Echipajele medicale au preluat de la fata locului si o fata de 17 ani, care are rani la fata, precum si un barbat ranit. Cei doi au leziuni usoare.

UPDATE 11:35 - Edilul a ramas internat in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta din Focsani.

Purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca primarul a fost supus mai multor investigatii medicale, iar medicii au stabilit ca are un traumatism cranio-cerebral deschis minor, o contuzie toracica si o contuzie de coloana cervicala.

UPDATE 14:09 - Primarul din Focsani a postat pe Facebook un mesaj in care precizeaza ca nu el este vinovat de producerea accidentului si ca este in stare buna, multumindu-le medicilor de la Spitalul Judetean Focsani, unde este internat.

"In aceasta dimineata, am fost implicat intr-un incident rutier, vina apartinand altui participant la trafic. Din fericire, nu exista victime, singurele urmari fiind doar cateva contuzii minore. Pentru orice siguranta, am facut investigatiile medicale de urgenta. Tin pe aceasta cale sa multumesc cadrelor medicale pentru promptitudine si tuturor celor care mi-au transmis mesaje si incurajari", a scris primarul.

Cristi Misaila (PSD) se afla la primul mandat de primar la Focsani.

Citeste si despre accidentul in care a fost implicat primarul din Arad, Gheorghe Falca.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#primar Focsani accident spital , #accident