Primele detalii despre victimele accidentului ingrozitor din Constanta

Joi, 28 Septembrie 2017, ora 21:00
7943 citiri
Primele detalii despre victimele accidentului ingrozitor din Constanta
Foto: Arhiva Ziare.com

Barbatul grav ranit in accidentul din judetul Constanta, in care au fost implicate un autobuz si un autoturism si in care au murit trei persoane, este jandarm. Unul dintre barbatii care au decedat era angajat al Penitenciarului Poarta Alba, ambii fiind in timpul liber in momentul producerii accidentului.

Potrivit politistilor, cei trei barbati decedati in accidentul rutier erau din Medgidia, ei avand 29 de ani, 38 de ani, respectiv 48 de ani. Unul dintre ei era angajat al Penitenciarului Poarta Alba, el aflandu-se in afara orelor de program.

De asemenea, barbatul grav ranit are 42 de ani si este nascut in localitatea Castelu. Conform reprezentantilor Jandarmeriei Constanta, el este angajat al Detasamentului de Jandarmi din Medgidia, iar la momentul producerii accidentului era in timpul liber.

Barbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, el aflandu-se in coma profunda, fiind supus unei interventii chirurgicale.

Celelalte zece persoane ranite sunt din Medgidia, Lumina, Ovidiu si Castelu. Victimele au fost duse la Spitalul Municipal Medgidia si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce au suferit diverse traumatisme in urma accidentului.

Politistii au stabilit ca autobuzul respectiv efectua o cursa intre Constanta si Medgidia, iar evenimentul rutier a avut loc dupa ce autoturismul, care circula pe strada Silozului din Medgidia, a intrat in coliziune cu autobuzul care circula dinspre Constanta spre Cernavoda, la intersectia cu DN 22 C.

La eveniment au fost prezente trei ambulante SMURD, trei ambulante de la Serviciul Judetean, autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD, autospeciala de transport personal si victime multiple, o autospeciala cu modul de descarcerare.

Initial a fost alertat si elicopterul SMURD de la Galati, dar nu a mai fost nevoie de interventia acestuia.

La nivelul judetului Constanta a fost activat Planul Rosu de Interventie in urma acestui eveniment, dezactivat dupa preluarea tuturor victimelor.

Totodata, circulatia in zona respectiva a fost oprita pe ambele sensuri de mers timp de cateva zeci de minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#morti accident autobuz Constanta, #raniti accident Constanta, #jandarm ranit accident Constanta , #accident