UPDATE Circulatia a fost reluata pe DN1. Doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier

Miercuri, 30 Decembrie 2020, ora 13:35
6058 citiri
UPDATE Circulatia a fost reluata pe DN1. Doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier
Circulatie blocata pe DN1

Traficul rutier a revenit la normal pe ambele sensuri de mers pe DN1, in Porumbacu de Jos, unde a avut loc un accident rutier in urma caruia au fost ranite doua persoane, a anuntat Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Sibiu.

Update 13:35:

"Pe DN 1, la intrarea in Porumbacu de Jos, un sofer in varsta de 29 de ani, din Bacau, in timp ce conducea spre Brasov un autoturism cu volan pe dreapta, in curba la dreapta, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de catre un brasovean in varsta de 59 de ani. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a soferului din Bacau si a pasagerei din auto condus regulamentar, o femeie in varsta de 54 de ani, din Brasov", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, Elena Welter.

La locul accidentului au intervenit cinci echipaje de la Ambulanta si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), printre care si un echipaj de descarcerare, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Alina Voina.

Stire initiala:

Traficul este blocat in totalitate pe DN1, miercuri, 30 decembrie, in jurul orei pranzului, in localitatea Porumbacu de Jos, unde a avut loc un accident rutier in urma caruia doua persoane au fost ranite. In accident au fost implicate doua autoturisme, a transmis Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu.

"DN 1, km 277+700 m, Porumbacu de Jos, trafic blocat total din cauza unui accident rutier in care sunt implicate 2 autoturisme", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, Elena Welter.

La locul accidentului intervin cinci echipaje de la Ambulanta si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), printre care si un echipaj de descarcerare, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Alina Voina, conform Digi 24.

Miercuri, cu o zi inainte de Revelion, inca de la primele ore ale diminetii s-au format coloane de masini in localitatile Ploiesti, Comarnic si Busteni.

Ce contine vaccinul anti-COVID-19 si cum explica specialistii tehnologia folosita de companiile producatoare

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un șofer care a intrat pe contrasens, pe DN1, a băgat în spital o mamă și doi copii minori
Un șofer care a intrat pe contrasens, pe DN1, a băgat în spital o mamă și doi copii minori
O femeie şi doi copii au fost transportaţi la spitalele din municipiul Sibiu, după ce au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc marţi dimineaţa, pe DN1, între Bradu şi Avrig,...
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu...
#accident, #trafic, #masini, #victime, #DN1, #circulatie blocata, #trafic blocat DN1, #porumbacu de jos , #accident