Tânăr pe trotinetă mort după un conflict în traficul din București. Cine este Americanu', motociclistul acuzat că i-a cauzat moartea

Joi, 05 August 2021, ora 13:43
15882 citiri
Tânăr pe trotinetă mort după un conflict în traficul din București. Cine este Americanu', motociclistul acuzat că i-a cauzat moartea
Laurențiu Mitici Trică, zis Americanu\', este un membru cunoscut al comunității motocicliștilor din București FOTO: Facebook/ Trica Mitici Laurentiu

Un accident grav s-a produs în seara zilei de miercuri, 4 iulie, pe o stradă din București. Un tânăr a murit după ce trotineta pe care se deplasa a fost lovită de o motocicletă.

Nu se știe încă din ce motive, cei doi au început să se șicaneze în trafic, pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcărești spre Târgul Titan. Accidentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni de la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârzești.

Cine este motociclistul care l-a accidentat mortal

Conform informațiilor publicate pe Facebook, cel care ca provocat accidentul mortal ar fi Trica Mitici Laurentiu (Americanu), un motociclist cunoscut în comunitatea moto din România care ar fi făcut multe gesturi caritabile.

”Voi, motocicliștii, nu uitați ce reacții agresive aveți când un șofer ne ucide un coleg în trafic. Nu uitați câtă ură aveți la adresa omului, care poate doar a avut un moment de neatenție, o zi proastă. La adresa unui om care poate s-a implicat în salvarea mai multor vieți decât Americanu. Atunci nu mai aveți înțelegere!

De asemenea luați în calcul că dacă pe trotinetă era copilul vostru, cât țineți voi la Americanu, i-ați fi sărit la gât.

Moral, trebuie să plătească, chiar dacă asta nu va aduce dreptate familiei decedatului, pentru că nimic nu-l va învia pe omul ăla.

Nu mă criticați ca fiind o jigodie care nu vrea să ajute un coleg, un om de miliarde ca Americanu care s-a sacrificat de n ori să-i ajute pe alții. Voi ajuta cât și cu ce pot până în punctul în care mi se va cere să fiu incorectă din punct de vedere moral.

Nu pot. Nici pentru mine și nici pentru persoanele dragi nu aș cere iertare într-o astfel de situație!

E ca și cum mi-ați cere să cer iertare pentru mine, când știu că am băut, m-am suit la volan și am dat cu mașina peste cineva sau la un moment de nervi, într-o ceartă împing pe cine în fața trenului. Atunci merit să înfund pușcaria! Nu există scuză!”, a postat o cunoscută a motociclistului pe Facebook.

Poliția și procurorii au început ancheta

“La data de 4 iulie, în jurul orei 18,30, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe o stradă din Sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă. La faţa locului au sosit poliţiştii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei şicanări în trafic”, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

La faţă locului a sosit şi un echipaj medical, care a oferit îngrijiri conducătorului trotinetei, însă acesta a decedat.

“Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, arată Poliția.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Trica Mitici Laurentiu, #accident motocicleta, #accident trotineta, #motociclist cercetat, #icanare in trafic , #accident