Ucis de clatita. Un barbat a murit sufocat la un concurs de infulecat

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 09:27
3229 citiri
Ucis de clatita. Un barbat a murit sufocat la un concurs de infulecat

O clatita i-a fost fatala duminica unui barbat din Ilfov. La o proba de clatite-viteza i-a ramas una in gat, s-a sufocat si a murit.

Concursul a avut loc in Parcul Brancovenesc din Mogosoaia, la un festival de muzica populara, transmite ProTV.

Barbatul de 51 de ani s-a inecat in timpul probei de infulecat clatite, s-a prabusit pe scena si a murit. Asta pentru ca nimeni nu a stiut sa ii aplice manevra Heimlich si nicio ambulanta nu era la fata locului, ceea ce este ilegal.

Organizatorul festivalului a primit aprobare de la Primarie si sustine ca a luat toate masurile necesare pentru desfasurarea evenimentului. Legea prevede insa ca autoritatile locale pot aproba desfasurarea unor astfel de manifestari doar daca se asigura asistenta medicala de urgenta.

Chemate de urgenta, doua echipaje SMURD au ajuns repede in parc, dar nu au mai avut ce sa faca, desi medicii au incercat aproape 40 de minute sa il resusciteze pe barbat.

Trupul barbatului a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala Ilfov pentru expertiza.

Ramane de vazut daca va plati cineva pentru aceasta tragedie, care putea fi evitata daca exista o ambulanta la festival. Daca va fi gasit vinovat, organizatorul evenimentului risca inchisoarea pentru ucidere din culpa.

Buzau: Un barbat a murit in timpul unui concurs de mancat carnati

Mai grav este ca nu a trecut nici macar un an de cand un alt roman a murit sufocat, la un alt concurs de infulecat, atunci un carnat s-a dovedit fatal.

Un barbat de 60 de ani a murit, dupa ce i s-a facut rau in timpul concursului de mancat carnati, din cadrul Festivalului Carnatilor de Plescoi de la Berca, judetul Buzau. Nici atunci nu era vreo ambulanta la fata locului.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...
Comentarii
MosGerila
rank 5
In lipsa ambulantei, selectia naturala isi face treaba 100%!