Planul Roșu de Intervenție a fost activat. Accident cu opt victime după coliziunea dintre o mașină și o căruță VIDEO

Miercuri, 04 August 2021, ora 23:34
6845 citiri
Planul Roșu de Intervenție a fost activat. Accident cu opt victime după coliziunea dintre o mașină și o căruță VIDEO
La fața locului au fost trimise 5 ambulanțe FOTO ISU

Un accident grav a avut loc miercuri seară, 4 august, în Teleorman, localitatea Putineiu (DN 65A), în care au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo. Din primele informații, 8 persoane sunt rănite iar autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

UPDATE 23.35 Manevrele de resuscitare pentru cea de a doua victima din autoturism s-au incheiat, fara un rezultat pozitiv. Echipajul SAJ Teleorman a declarat decesul.

Cazul a ramas in atentia autorităților competente pentru cercetări.

UPDATE 22.17 În urma incidentului rutier au rezultat 8 victime, dintre care 4 adulți și 4 copii, au transmis autoritățile.

Una dintre persoanele adulte din autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă se află în stop cardiorespirator; la acest moment i se aplică manevre de resuscitare.

Celelalte victime, 4 copii și 2 adulți, din atelajul hipo, sunt conștiente și cooperante, cu multiple traumatisme, preluate de echipajele medicale SMURD și SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spitalele din Turnu Magurele și Alexandria.

Potrivit autorităţilor, accidentul s-a produs, miercuri seară, pe DN 65, în zona localităţii Putineiu.

În accident au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în urma accidentului sunt rezultate opt victime, dintre care două inconştiente”, a transmis IGSU.

La fata locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 6 ambulanţe SMURD şi 8 ambulanţe SAJ.

#plan rosu de interventie, #accident, #ambulanta , #accidente rutiere