Genica Boerica a lovit un pieton in scaun cu rotile pe zebra

Sambata, 28 Mai 2011, ora 13:21
4905 citiri
Genica Boerica a lovit un pieton in scaun cu rotile pe zebra
Foto: Arhiva

Ofiterii de la Politia Rutiera l-au identificat, sambata, pe soferul care a accidentat, joi seara, un matematician in scaun cu rotile, apoi a fugit de la locul faptei.

Potrivit autoritatilor, citate de Antena 3, autorul accidentului ar fi controversatul om de afaceri Genica Boierica.

Accidentul a avut loc joi seara, pe Calea Dorobanti din Capitala. Dupa accident, soferul a oprit doar ca sa dea la o parte scaunul cu rotile in care se aflase victima, apoi si-a vazut de drum.

A lovit un pieton in scaun cu rotile si a fugit de la locul accidentului

Barbatul spune ca a avut noroc ca a scapat cu viata dupa ce a fost lovit in plin de un Porsche Cayenne negru.

Iulian Craciun a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca, indiferent despre cine ar fi fost vorba, "oamenii trebuie sa fie mai responsabili in actiunile pe care le intreprind".

"Motivul pentru care m-am hotarat sa merg mai departe a fost gestul sau, era firesc sa opreasca. Oamenii trebuie sa fie mai responsabili, e un lucru important, indiferent de situatie", a declarat victima, dupa ce a aflat ca autorul accidentului este Genica Boierica, supranumit si "Regele TVA" si condamnat in trecut pentru evaziune fiscala.

"Traversam pe trecerea de pietoni de pe Dorobanti langa Televiziunea Romana. Era verde la pietoni. Un Porsche Cayenne negru a demarat in tromba si m-a aruncat din carut, m-a rasturnat. A coborat, a dat la o parte carutul si a plecat.

Am fost dus la spital. Am suferit o fractura la maxilar. Puteam sa stau internat in spital, dar am preferat sa merg acasa, insa medicii mi-au spus sa revin la spital imediat ce vad ceva suspect. Am avut noroc, eu fiind operat la coloana, am tije de metal. Acele tije puteau fi smulse si putea sa imi rupa coloana", a povestit victima.

Genica Boerica este cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei, dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#genica boierica autor accident, #pieton scaun rotile accident bucuresti , #accidente rutiere
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
e adevarat ca in Romania sunt mai multi "oameni de afaceri" decat cei care produc ?