Tamponări în lanț, în Sibiu. 20 de mașini au fost avariate

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 16:52
1783 citiri
Tamponări în lanț, în Sibiu. 20 de mașini au fost avariate

Poleiul, viteza neadaptată și nepăstrarea distanței de siguranță au contribuit la producerea a opt tamponări pe bandă rulandă, la intervale scurte de timp, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu.

Douăzeci de mașini au fost implicate în evenimentele rutiere. Administratorul drumului a fost sancționat pentru că nu a întreținut și nu a curățat carosabilul.

„La data de 24 noiembrie a.c., în intervalul orar 07,30 – 11,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitați să intervină pe strada Ștefan cel Mare, pe viaduct, la ieșirea din municipiu, unde mai multe autovehicule au fost implicate în evenimente rutiere soldate cu pagube materiale.

Este vorba despre 8 tamponări în care au fost implicate în jur de 20 de autovehicule, 5 dintre evenimente fiind soluționate de către polițiștii rutieri, iar 3 fiind soluționate prin constatare amiabilă”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din cercetările efectuate de către polițiști pe tronsonul de drum menționat a rezultat că evenimentele s-au produs fie pe fondul vitezei neadaptate, fie pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, o cauză generatoare, comună tuturor tamponărilor fiind și faptul că drumul nu a fost întreținut corespunzător, partea carosabilă fiind acoperită cu polei, scrie oradesibiu.ro.

În acest context, administratorul drumului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.045 de lei pentru neîndeplinirea atribuțiilor de întreținere și menținere a părții carosabile pe timp de iarnă, fapt ce a pus în pericol siguranța circulației rutiere.

Citeste si:
O adolescentă de 15 ani din Sibiu, infectată cu Covid, a murit la Terapie Intensivă
O adolescentă de 15 ani din Sibiu, infectată cu Covid, a murit la Terapie Intensivă
O adolescentă de 15 ani, internată în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă pentru bolnavii de Covid ATI COVID, transferată de la Mureș a murit miercuri dimineață, 24 noiembrie, la...
Doi copii au suferit arsuri și alți 30 de locatari au fost evacuați în urma unui incendiu în Sibiu
Doi copii au suferit arsuri și alți 30 de locatari au fost evacuați în urma unui incendiu în Sibiu
UPDATE Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului. Doi copii, în vârstă de 13 și 14 ani, au fost transportați la Spitalul de Pediatrie, având arsuri de gradul I și II. De asemenea,...