Intarzieri de pana la 7 ore pentru cursele WizzAir din Cluj - sute de pasageri afectati

Duminica, 20 Ianuarie 2013, ora 22:56
2206 citiri
Intarzieri de pana la 7 ore pentru cursele WizzAir din Cluj - sute de pasageri afectati

Mai multe zboruri externe ale companiei Wizz Air care ar fi trebuit sa decoleze sau sa aterizeze, duminica, pe Aeroportul International Cluj-Napoca au intarzieri, unele de peste sapte ore, iar altele au fost reprogramate, sute de pasageri asteptand in aeroport.

Potrivit site-ului Aeroportului International Cluj-Napoca, cursa Cluj-Napoca - Forli (Italia) care trebuia sa decoleze, duminica, la ora 13:10 va pleca la ora 20:25, cursa de Barcelona care trebuia sa plece la ora 19:25 va decola la ora 01:00, iar cursa de Madrid care trebuia sa decoleze la ora 17:50 a fost reprogramata pentru luni dimineata la ora 8:00.

De asemenea, zborul de la Dortmund (Germania) care trebuia sa aterizeze la Cluj-Napoca la ora 18:50 va ajunge dupa ora 20:00, fiind intarziat si cel de la Forli, care ar fi trebuit sa aterizeze la ora 17:00, fara sa se precizeze la ce ora va ajunge.

Reprezentantii Aeroportului International Cluj-Napoca au declarat, duminica, pentru Mediafax, ca problemele la cursele aeriene ale Wizz Air tin de companie, nu de aeroport.

UPDATE: Intarzierea sau reprogramarea unor zboruri externe ale companiei Wizz Air care ar fi trebuit sa decoleze sau sa aterizeze, duminica, pe Aeroportul Cluj-Napoca a fost cauzata de conditiile meteo nefavorabile din Europa de vest, afirma reprezentantii companiei aeriene.

Vreme rea in Europa: haos in aeroporturi, mii de incidente pe sosele, zone izolate (Video)

Intr-un comunicat de presa transmis duminica seara Wizz Air isi cere scuze pentru "inconvenientele cauzate de intarzierile generate de vreme" si precizeaza ca "siguranta pasagerilor si a echipajului este prioritatea numarul unu" a companiei.

"Din cauza conditiilor meteo nefavorabile inregistrate duminica, in Europa de vest, mai multe zboruri de la si spre Cluj-Napoca au fost intarziate. Pasagerii au primit informatii referitoare la drepturile lor conform Regulamentului 261 si li s-au oferit vouchere pentru alimente si apa. Compania isi cere scuze pentru inconvenientele cauzate de aceste intarzieri generate de vreme, dar siguranta pasagerilor si a echipajului este prioritatea numarul unu pentru Wizz Air", se arata in documentul citat.

Sute de pasageri asteapta, duminica seara, pe Aeroportul International Cluj-Napoca reluarea zborurilor.

Ei au reclamat faptul ca nu au primit nicio informatie din partea companiei legata de motivele intarzierii curselor.

Pasagerii au primit sendvisuri si apa din partea reprezentantilor Wizz Air.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#curse WizzAir Cluj, #intarzieri WizzAir, #curse amanate Cluj , #aeroport