Ziare.com

Pe aeroportul din Manchester, pasagerii vor fi intampinati de holograme

de Carmen Negoescu
Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 23:29

   

Pe aeroportul din Manchester, pasagerii vor fi intampinati de holograme
Pentru a reduce personalul pentru controalele de securitate, pe aeroportul din Manchester pasagerii nu vor mai fi intampinati de oameni, ci de holograme. Masura va intra in vigoare de saptamana viitoare.

Imaginile angajatilor de pe aeroport au fost create cu ajutorul companiei Musion, fiind folosita aceeasi tehnologie utilizata in industria muzicala de trupe precum Gorillaz, potrivit Sky News.

Noua tehnologie a fost testata intr-unul dintre terminalele aeroportului, aici pasagerii fiind intampinati de hologramele angajatilor John Walsh si Julie Capper.

Hologramele ii vor saluta pe calatori inainte de a intra in zona de control, explicandu-le ca nu au voie cu lichide la bordul avionului si amintindu-le de biletele de imbarcare.

Hologramele sunt pregatite cu atentie pentru a pastra o transparenta maxima. Acestea sunt atat de reale si convingatore, incat pasagerii, cand isi vor prezenta pasapoartele, vor crede ca vamesii sunt de fapt oameni.

Compania Musion a mai colaborat cu cei de la Black Eyed Peas si tot ei se afla in spatele hologramei lui Frank Sinatra, prezenta la aniversarea lui Simon Cowell.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1963 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor