Sute de oameni blocati pe aeroportul Otopeni: mai multe curse au intarzieri

Vineri, 28 Decembrie 2012, ora 17:34
5788 citiri
Sute de oameni blocati pe aeroportul Otopeni: mai multe curse au intarzieri
Foto: ziaruloval.ro

Sute de oameni sunt blocati, vineri, pe aeroportul Otopeni, dupa ce mai multe curse internationale ale companiei Blue Air inregistreaza intarzieri de aproximativ 3-4 ore.

Cursele afectate sunt cele catre Madrid, Barcelona, Larnaca, Roma si Bruxelles. Oficialii companiei Blue Air au declarat ca intarzierile nu tin de ei, iar pasagerii blocati pe aeroportul Otopeni au devenit nervosi, anunta Realitatea Tv.

"Cursa spre Madrid trebuia sa plece la 17.30, ni s-a spus ca ar putea pleca la 18.30, dar nu exista nicio certitudine. Spiritele s-au incins aici, oamenii sunt nervosi si pe buna dreptate.

Oficialii Blue Air nu ne spun nimic, nu au o pozitie oficiala. Tot ce spun cand ii intrebam este 'Nu stim'", a declarat o pasagera blocata pe aeroportul Otopeni, pentru Realitatea Tv.

Digi 24 anunta insa ca intarzierile sunt provocate de probleme operationale cu care se confrunta compania de transport. Potrivit sursei citate, oficialii Blue Air au dat asigurari ca in cele din urma aeronavele vor decola, iar pasagerii vor ajunge la destinatie.

Valentin Iordache, purtatorul de cuvant al aeroportului Otopeni, a declarat pentru NewsIn ca peste 750 de pasageri sunt afectati de aceste intarzieri.

"Cursa Bucuresti - Madrid, care ar fi trebuit sa decoleze la 13:30, va pleca la 17:30. Bucuresti - Barcelona ar fi trebuit sa plece la 14:25 si va decola la 18:25. Bucuresti - Larnaca ar fi trebuit sa decoleze la 16:05 si o va face la 22:00. Bucuresti - Roma va avea o intarziere de 3 ore. Era pregatita pentru ora 16:45 si va decola la 19:45. De asemenea, Bucuresti - Bruxelles, stabilita pentru 16.00, va pleca la ora 19.00", a precizat purtatorul de cuvant al aeroportului Otopeni.

Iordache a specificat ca, in cazul cursei catre Madrid, operatorul a anuntat ca intarzierea este cauzata de schimbarea aeronavei, in timp ce pentru celelalte curse, Blue Air a invocat motive operationale.

Compania apartine omului de afaceri Nelu Iordache, care a fost arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii DNA de fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare in legatura cu derularea de catre firma sa, SC Romstrade SRL, a unui contract cu fonduri europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#omanei blocati Aeroportul Otopeni, #curse intarzieri Aeroportul Otopeni , #aeroport