VIDEO Incident pe o strada din Constanta. Un afacerist local a fost amendat pentru ca a aruncat cu oua intr-o masina. Ce a urmat dupa

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 17:31
6971 citiri
VIDEO Incident pe o strada din Constanta. Un afacerist local a fost amendat pentru ca a aruncat cu oua intr-o masina. Ce a urmat dupa
Maria Done, atacata cu oua in trafic Captura video Replica de Constanta

Un barbat a fost sanctionat de politistii constanteni cu suma de 1.660 de lei pentru ca a aruncat cu oua intr-o masina aflata in trafic, iar femeia care conducea acel autoturism a fost amendata cu 435 de lei pentru ca filma cu telefonul mobil in timp ce era la volan.

Conform presei locale, cel care ar fi aruncat cu oua ar fi Stila Sarafu, fostul iubit al Vicai Blochina, iar femeia care filma in timp ce conducea este Maria Done, fosta sotie a afaceristului constantean Viorel Done.

Stila Sarafu are afaceri in domeniul imobilialelor, dar despre el s-a scris si ca este un apropiat al unor temute clanuri interlope din Constanta si ca, in repetare randuri, a pierdut sume fabuloase la barbut si la alte jocuri de noroc, potrivit wowbiz.ro.

Politia Judeteana Constanta a transmis joi, 29 octombrie 2020, un comunicat de presa, in legatura cu aparitia in spatiul public a unor imagini in care apar doua persoane care au un conflict in trafic, evenimentul avand loc in municipiul Constanta.

"Politistii din cadrul Biroului Rutier Constanta si cei ai Sectiei 3 s-au autosesizat, iar in urma verificarilor, barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentara si activitati de natura a distrage atentia (O.U.G. 195/2002)", se arata in comunicatul IPJ Constanta.

Sursa citata mentioneaza ca femeia aflata in masina atacata cu oua a fost amendata cu 435 de lei pentru folosirea telefonului mobil in timpul conducerii.

In imaginile postate de femeia respectiva pe contul sau de socializare se vede cum este atacata cu oua dintr-o alta masina. Ea povesteste acolo ca este urmarita de barbatul respectiv, fara sa stie de ce se intampla acest lucru.

Politistii au precizat ca cei doi au mai avut un incident in urma cu cateva zile.

"La data de 25 octombrie, politisti din cadrul Sectiei 3 au fost sesizati de catre doua femei cu privire la faptul ca, in timp ce se aflau pe bulevardul Mircea cel Batran, in urma unui conflict spontan, ar fi fost agresate fizic de catre un barbat, de 38 de ani, totodata fiindu-le adresate amenintari", a mentionat IPJ Constanta.

In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru lovire sau alte violente, violarea vietii private si amenintare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un bărbat susține că a încasat 48 de amenzi rutiere pe nedrept: ”Săptămâna trecută am primit 5 într-o singură zi!”
Un bărbat susține că a încasat 48 de amenzi rutiere pe nedrept: ”Săptămâna trecută am primit 5 într-o singură zi!”
Un bărbat din Italia vrea să dea în judecată autoritățile din Napoli după ce a primit nu mai puțin de 48 de amenzi rutiere, în ciuda faptului că nu ar fi condus niciodată în zona...
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu...
#Stila Sarafu, #maria Done, #amenda, #scandal in trafic, #atacata cu oua, #Constanta , #amenda