Ziare.com

Preot amendat de jandarmi dupa ce le-a urat sa "ajunga cu toata familia in Rai"

de Laurentiu Sirbu
Duminica, 28 Februarie 2021, ora 23:44

   

Preot amendat de jandarmi dupa ce le-a urat sa "ajunga cu toata familia in Rai"
Un preot din Cluj a fost amendat cu suma de 2.000 de lei pentru ca a urat unei patrule de jandarmi: "Sa ajungeti cu toata familia in Rai", vorba ce a fost interpretata drept un blestem. Preotul fusese atentionat asupra faptului ca nu purta masca.

"Subnumitul a fost depistat in Piata Garii din Cluj-Napoca in timp ce nu purta masca de protectie, conform legii in vigoare, iar in momentul in care i-am atras atentia a sustinut ca el nu poarta, nu este obligat, i-am spus ca incalca prevederile legale si o sa fie sanctionat, mi-a spus ca imi ia familia si mi-o duce in Rai", se arata in procesul verbal prin care preotul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei.

"La Cluj, un preot a fost amendat de Jandarmerie cu 2.000 de lei pentru ca a urat unei patrule de jandarmi: "Sa ajungeti cu toata familia in Rai." Au crezut ca e blestem. Credeam ca jandarmii nu stiu doar de gluma, dar vad ca nici binecuvantarea nu merge", a comentat un clujean, cel care a postat o fotografie a procesului verbal.
CITESTE SI:


Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre preot amenda jandarmerie Cluj
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4407 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Preotul daca tacea filozof ramanea

Pe langa ca oreotul incalca legea si nu purta masca ca el e cu doua perechi si e smecher le mai si ureaza la jandarmi sa moara si sa ajunga in rai.Jandarmii trebuia sa ii spuna la preot sa mearga el primul ca ei o sa vina mai tarziu si ca e ca si Parintele Pomohaci umeri craci

 

 

"Sa ajungeti cu toata familia in Rai"

Blestem sinonim cu binecuvantare in mintea unui politist imi mai poate imagina. Dar, ca in mintea unui ministru al Educatiei, cuvantul "ingaduite" este foarte deosebit de "permise", sincer nu imi pot imagina.

Cum sa fie doua cuvinte sinonime diferite ca inteles, domnule ministru al Invatamantului? Chiar daca este vorba de un verset biblic, unde nu gasim cuvantul permise, ci ingaduite, ele tot sinonime sunt si deci sensul nu se schimba.

Ca un ministru al Educației, in speta Sorin Mihai Cimpeanu, nu cunoaste Biblia, pot intelege si admite. Dar, sa nu stie ca cele doua cuvinte, "ingaduite" si "permise" sunt sinonime, nu poate fi admis, adica permis, adica ingaduit!

P.S.
Am folosit trei cuvinte sinonime.

 

 

"permise" si "ingaduite" sunt sinonime, dl. ministru Campeanu

"Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate zidesc." (1Cor.10:23)

"Toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nimic nu trebuie sa puna stapanire pe mine." (1Cor.6:12)

 

 

Oricum jandarmii au șanse minime să aibă viață veșnică...

Masca nu are rost intre localități pe drum, pe cărări montane cand ești singur sau cu 1 persoană, in pădure, in apa mării, alte locuri din afară unde suntem singuri și nu sunt alte persoane in apropiere.
Eu nu cumpăr măști, le utilizez repetat pe cele actuale, după ***ățare (nu sunt bogat și protejez mediul).

 

 

.

Doar la noi ii se ia apararea unui popa care ureaza oricui: vedea-te-as mort cu toata familia ta.

 

 

Ce lege a incălcat preotul atunci cand a fost "prins" fără

așa numita mască de "protecție" (mai este cunoscută și sub numele de botniță) de jandarmi?!

Conform art. 20 din Constituția Romaniei:
"(1) Dispozitiile constitutionale privind drepturile si libertătile cetătenilor vor fi interpretate si aplicate in concordantă cu Declaratia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele si cu celelalte tratate la care Romania este parte.
(2) Dacă există neconcordante intre pactele si tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care Romania este parte, si legile interne, au prioritate reglementările internationale, cu exceptia cazului in care Constitutia sau legile interne contin dispozitii mai favorabile."

Iar acum hai să aruncăm o privire peste art. 5 din Convenția de la Oviedo, pe care Romania a ratificat-o:
"CAPITOLUL II:
Consimtămantul
Art. 5:
Regula generală
O interventie in domeniul sănătătii nu se poate efectua decat după ce persoana vizată si-a dat consimtămantul liber si in cunostintă de cauză.Această persoană primeste in prealabil informatii adecvate in privinta scopului si naturii interventiei, precum si in privinta consecintelor si riscurilor.Persoana vizată poate in orice moment să isi retragă in mod liber consimtămantul."

Deci o intervenție in domeniul sănătății (purtarea așa numitei măști de "protecție" este in mod evident, o intervenție in domeniul sănătății: 1) reduce gradul de oxigenare; 2) crește concentrația de bioxid de carbon in sange; 3) cauzează alergii pe față; 4) facilitatează infecțiile bacteriine in cavitatea bucală și in gat; 5) ridarea; 6) contribuie la agravarea problemelor dentare și gingivale; 7) crează un disconform psiho-emoțional prin aspectul de botniță, lezand in mod profund demnitatea umană; 8) contribuie la instalarea unui climat de panică și frică la scara intregii societăți) nu se poate efectua decat după ce persoana vizată (in cazul de față preotul) și dat consimțămantul IN MOD LIBER și in CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ cu privire la purtarea măștii.

Impunerea unui act medical impotriva voinței omului se poate realiza doar intr-un STAT NAZIST. Or Romania nu este un stat nazist. Romania este un stat de drept:

"Romania este stat de drept, democratic si social, in care demnitatea omului, drepturile si libertătile cetătenilor, libera dezvoltare a personalitătii umane, dreptatea si pluralismul politic reprezintă valori supreme, in spiritul traditiilor democratice ale poporului roman si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989, si sunt garantate." Art. 1 alin (3) din Constituție

Demnitatea unană se află - PRIMA! - in lista valorilor supreme care țin de insăși esența statului de drept numit Romania. De aceea, nu poți să-ți bați joc de cetățeanul roman, impunandu-i să poarte, cu de-a sila, o botniță precum animalele...

 

 

Formula ingenuncherii unei națiuni (Romania in cazul de față)

(1) Găinii i se taie mai intai capul – demnitatea umană (de exemplu, i se impune omului să poarte botniță pe față precum animalele).
(2) Găinii i se taie apoi aripile – drepturile și libertățile cetățeanului.
(3) Găinii i se taie și picioarele – libera dezvoltare a personalității umane și dreptatea (vedeți cazul
Rusiei unde mai nou sala de judecată se află direct in clădirea poliției! Vrea cumva și Romania
să ajungă tot acolo?!).
(4) Ce a mai rămas?! Au mai rămas penele de jumulit – pluralismul politic.

După care – poți să reciți balada mioriței laie-laie-bucălaie vărsand lacrimi de crocodil pană ți-or ieși
ochii din cap... dacă tot ești orb și nu vezi ceea ce se intamplă in fața ta... că tot nu vei mai putea repara
nimic – statul de drept, democratic și social, cu numele mandru de Romania, a devenit istorie! Vi se
pare implauzibil?! Uitați-vă in istorie. Cate națiuni și cate imperii nu au devenit praf și pulbere?!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor