Liderul Sanitas Iasi, amendat cu 5.000 de lei pentru incidentele de la miting

Duminica, 03 Octombrie 2010, ora 13:44
1425 citiri
Liderul Sanitas Iasi, amendat cu 5.000 de lei pentru incidentele de la miting
Foto: Arhiva

Liderul Sanitas Iasi, Viorel Tanase, va fi amendat cu suma de 5.000 de catre Jandarmerie, pentru incidentele petrecute in timpul mitingului de vineri din fata Prefecturii, cand participantii au aruncat cu oua, iar unul dintre geamuri a fost spart cu o piatra aruncata din multime.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Iasi, Mihai Cojocariu, a declarat, sambata, ca liderul Sanitas Iasi, Viorel Tanase, va fi amendat cu suma de 5.000 de lei, precizand ca sanctiunea prevazuta in astfel de cazuri este cuprinsa intre 1.000 si 10.000 de lei, anunta Antena 3 care citeaza Mediafax.

Reprezentantul Jandarmeriei a declarat ca organizatorul actiunii de protest a dat asigurari inaintea mitingului ca nu vor fi probleme si ca a semnat o declaratie in acest sens, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Protest violent la Iasi: Liderul Sanitas nu se teme de eventuale sanctiuni

"In momentul in care a sesizat primele incidente, liderul sindical avea obligatia sa incheie adunarea", a afirmat purtatorul de cuvant al IJJ Iasi.

Liderul Sanitas Iasi, Viorel Tanase, a spus, imediat dupa protest, ca nu sindicalistii au spart geamul Prefecturii, acesta fiind deja spart, insa a recunoscut ca manifestantii au aruncat cu oua.

Protest violent la Iasi: sindicalistii s-au imbrancit cu jandarmii (Video)

Vineri, aproximativ 300 de sindicalisti Sanitas au participat la un protest in fata Prefecturii Iasi, manifestantii aruncand cu oua spre cladire, iar un geam a fost spart cu o piatra aruncata din multime.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#amenda lider Sanitas Iasi, #incidente miting prefectura Iasi, #aruncat oua spart geam , #amenda
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Mai nou protestele costa. Intrebare: din banii cui va plati liderul de sindicat amenda? Raspuns: tot din banii sindicalistilor, ca doar nu din buzunarul lui! Asa ca tot fraierii platesc!