Adrian Copilul Minune si Tzanca Uraganu, amendati de Politie pentru ca au participat la un chef, cu incalcarea regulilor sanitare

Duminica, 01 Noiembrie 2020, ora 09:14
4152 citiri
Adrian Copilul Minune si Tzanca Uraganu, amendati de Politie pentru ca au participat la un chef, cu incalcarea regulilor sanitare

Zeci de persoane care au participat la evenimente private in Bucuresti au fost amendate de catre politisti. In Sectorul 3, politistii au fost sesizati cu privire la organizarea unui botez, fiind gasite 73 de persoane in doua incaperi ale unui restaurant. De asemenea, au fost amendate 32 de persoane la un eveniment privat organizat intr-un pub din Sectorul 5, dar si 11 persoane la o petrecere intr-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. Aici, una dintre persoanele sanctionate este Adrian Copilul Minune.

"La data de 31 octombrie 2020, in jurul orei 21:10, Sectia 23 Politie a fost sesizata, prin apel 112, cu privire la faptul ca la un restaurant din Sectorul 3, se desfasoara un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul sectiei, care au constatat faptul ca la evenimentul respectiv participa 73 de persoane, in doua sali", a transmis, duminica, Politia Capitalei.

Toti participantii au fost identificati si sanctionati contraventional cu amenzi, in valoare totala de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sanctionat si el cu amenda in valoare de 2.500 de lei.

De asemenea s-a intocmit si un dosar penal, in care se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor.

Un alt eveniment similar a avut loc si in Sectorul 5 al Capitalei, cand, in jurul orei 20:20, Sectia 17 Politie a obtinut informatii cu privire la faptul ca intr-un pub din Sectorul 5, se afla mai multe persoane care sarbatoresc un eveniment.

La adresa s-au deplasat echipaje ale Sectiei 17 Politie, iar in interiorul locatiei au identificat 32 de persoane care participau la un eveniment privat.

"In urma interventiei politiei, toti participantii au plecat, iar organizatorii au fost sanctionati cu suma de 3.500 de lei, pentru incalcarea dispozitiilor Legii 55 din anul 2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea participantii au fost sanctionati cu amenzi in valoare totala de 15.000 de lei", a mai transmis Politia.

De asmenea, politistii au intervenit la un eveniment privat aflat in desfasurare intr-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6.

La acest eveniment politistii au indetificat 11 persoane care au fost sanctionate pentru incalcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 si a Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

In acest caz, amenzile au fost in valoare totala de 38.500 lei.

Una dintre persoanele amendate in Sectorul 6 este Arian Copilul Minune, alt participat la petrecere fiind Tzanca Uraganu.

Evenimentele private de orice natura au fost interzise, odata cu prelungirea starii de alerta.

Citeste si:
Mai multe supermarketuri din București, amendate de ANPC: alimente cu mucegai şi produse expirate
Mai multe supermarketuri din București, amendate de ANPC: alimente cu mucegai şi produse expirate
Trei supermarketuri Kaufland, Mega Image şi Carrefour din Capitală au primit amenzi în valoare totală de 28.000 de lei în urma neregulilor constatate de comisarii de la Protecţia...
Guvernul a corectat OUG privind măsurile din energie, la o zi după aprobare. Ce modificare importantă a fost făcută
Guvernul a corectat OUG privind măsurile din energie, la o zi după aprobare. Ce modificare importantă a fost făcută
Guvernul Ciucă s-a reunit în şedinţă online miercuri, 26 ianuarie, pentru a corecta Ordonanţa de Urgenţă în care au fost stabilite măsurile de compensare a facturilor la energie şi gaze...