Anca Alexandrescu a vazut o caseta cu Geoana primind 5.000 de euro

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 09:40
9707 citiri
Anca Alexandrescu a vazut o caseta cu Geoana primind 5.000 de euro
Foto: Arhiva

Anca Alexandrescu, fost consilier al lui Adrian Nastase si, mai nou, director de comunicare al candidatului independent la presedintie Sorin Oprescu, spune ca Mircea Geoana nu stie sa piarda alegerile cu demnitate si ii cere acestuia sa isi dea demisia de la sefia PSD inainte ca celebra caseta incriminatoare sa fie data publicitatii.

"Mircea Geoana, trebuie sa iti spun ca am vazut cu ochii mei filmarea cand cineva din partid iti dadea o suma de bani pentru campanie si ii bagai cu nonsalanta in buzunar. 5.000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba? Hai, contrazice-ma daca poti!", scrie aceasta intr-o postare pe blog.

Anca Alexandrescu mai scrie ca Mircea Geoana a avut nevoie, pentru a-si face din nou aparitia in public, ca Antena 3, prin CCSB, "sa livreze un nou sondaj aranjat probabil din condei", care sa il dea castigator intr-un improbabil tur trei al alegerilor prezidentiale, dupa ce si-a pierdut credibilitatea si a ajuns subiect de bancuri.

"E trist ce se intampla astazi in PSD si ma incearca un sentiment de amaraciune cand deschid televizorul si ii vad pana la saturatie pe Liviu Dragnea, pe Marian Vanghelie, pe Dan Nica si din cand in cand pe cate un tanar 'yesman' al lui Hrebenciuc sau pe eternul Cozmin Gusa. Va dati seama unde s-a ajuns in acest partid? Ion Iliescu si Adrian Nastase tac si par sa astepte. Dar tot asteapta din 2005... L-au sustinut cu tarie pe Mircea Geoana in campanie pe principiul ca 'pentru partid facem orice' dar acum cand partidul risca sa piarda tot din cauza unei gasti care nu se da dusa de la 'putere', nu vor face nimic? ", se intreaba Anca Alexandrescu.

Aceasta face referire si la modul in care Mircea Geoana personal i-a luat apararea in mod public senatorului Catalin Voicu, ridicat vineri de procurorii DNA si dus la audieri.

"Nu il cunosc pe acest om si nici nu stiu ce a facut, dar mi se pare cel putin ciudat ca Geoana sa descopere dintr-o data ca exista implicatii politice. In cazul lui Adrian Nastase nu a spus nimic in acest sens. Ba dimpotriva. Vin si ma intreb insa cum il rabda inima pe Adrian Nastase sa asiste nepasator la aceste lucruri? Oare amicul Geoana s-a schimbat? Sincer, nu cred", mai scrie Alexandrescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#caseta Geoana, #alegeri 2009, #caseta Geoana bani, #Anca Alexandrescu Geoana, #Nastase Geoana , #ancheta