Ancheta retetelor false: Arestarile preventive continua

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 22:07
3257 citiri
Ancheta retetelor false: Arestarile preventive continua

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a altor doua persoane din dosarul eliberarii de retete false, in timp ce o a treia a primit interdictie de a parasi localitatea.

Cei trei au fost retinuti vineri, dupa ce au fost audiati de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Parchetul Capitalei a informat, vineri, ca alti 12 medici si farmacisti sunt cercetati in dosarul retetelor false, fiind acuzati de inselaciune, fals intelectual, luare si dare de mita.

Ancheta retetelor false: Inca 12 medici si farmacisti, urmariti penal

Potrivit Parchetului, in continuarea actiunii organizate in 9 octombrie, in urma careia s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de 22 de persoane, vineri au fost citate sa se prezinte la Politia Capitalei alte 15 persoane, medici si farmacisti. In urma audierilor, procurorii au dispus fata de 12 dintre acestea inceperea urmaririi penale.

Ulterior, trei dintre cele 12 persoane au fost retinute, iar procurorii au propus instantei arestarea lor preventiva.

Anterior, surse judiciare declarasera ca 15 persoane, printre care mai multi medici ai Spitalului Fundeni din Capitala, sunt audiate la sediul Politiei Capitalei, in dosarul retetelor false, prin care a fost fraudat bugetul CNAS cu aproximativ 1,6 milioane de lei.

Ancheta retetelor false: Farmaciile Dona, implicate in fraudarea CNAS

Tot in dosarul eliberarii de retete false, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au emis, marti, ordonante de retinere pentru 13 inculpati, ulterior cerand instantei arestarea a 12 dintre acestia.

Surse judiciare au declarat ca printre persoanele retinute sunt mai multi sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si administratori ai unor firme.

Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, arestarea preventiva a noua persoane dintre cele retinute, in cazul altor trei fiind dispusa interdictie de a parasi localitatea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#retete false, #medici arestati retete false, #dosar retete false , #ancheta