Balbaieli la documentatia pentru "Romania - Land of choice"

Vineri, 03 Iulie 2009, ora 09:58
1639 citiri
Balbaieli la documentatia pentru "Romania - Land of choice"

Ministerul Turismului a modificat documentatia pentru campania de promovare turistica a Romaniei pe televiziuni, "Romania - Land of choice", cu doar patru zile inainte de licitatie, dupa ce si-au dat seama ca aparusera doua erori de redactare.

Dezvaluirea este facuta de jurnalistii de la Gardianul, care intrand pe site-ul www.e-licitatie.ro au gasit modificarile facute de reprezentantii din Turism.

Astfel, potrivit Notei de clarificare CN80651/003, din 30 iunie 2009, cu titlul "Clarificari privind achizitia publica de servicii de realizare a unei campanii de publicitate prin intermediul posturilor de televiziune cu acoperire paneuropeana si internationala", la punctul 3 se mentioneaza ca "ofertantii pentru ambele loturi trebuie sa faca dovada faptului ca pot furniza spatiul publicitar la posturile de televiziune solicitate (contact, declaratie din partea postului de televiziune sau orice alta suma legala)".

Dandu-si seama ca au scris in text "contact" in loc de "contract" si "suma" in loc de "forma", reprezentantii ministerului au postat pe acelasi site www.e-licitatie.ro o "Revenire la clarificarea nr. CN80651/003 din data 30.06.2009".

In aceasta erata, se mentioneaza: "Referitor la clarificarea nr. CN80651/003 din data 30.06.2009 precizam ca in urma unei greseli de redactare la punctul 3 in loc de (contact, declaratie din partea postului de televiziune sau orice alta suma legala), corect este (contract, declaratie din partea postului de televiziune sau orice alta forma legala)".

Citeste si:
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Cristian Dănileț a fost dat afară pentru a doua oară din magistratură. Politicienilor nu le place de el, pentru că explică prea mult, desface firul în patru când explică...
Ce spune Anca Dragu despre o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș. L-ar urma sau ar rămâne în USR?
Ce spune Anca Dragu despre o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș. L-ar urma sau ar rămâne în USR?
Fostul președinte al Senatului și actual vicepreședinte al USR, Anca Dragu, a comentat la RFI informațiile vehiculate în ultima perioade privind o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș din...