Berceanu, Ridzi si Udrea nu au poze oficiale

Miercuri, 07 Ianuarie 2009, ora 11:24
2755 citiri
Berceanu, Ridzi si Udrea nu au poze oficiale

Daca pana duminica intreaga echipa a guvernului Boc aparea pe site-ul institutiei fara poze, lucrurile s-au reglementat in urmatoarele zile, dar ministrii Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi si Radu Berceanu nu au poze pe site.

Intreaga echipa a lui Emil Boc a facut o sedinta foto in fata steagului Romaniei si cel al Europei pentru a se prezenta in fata poporului ca autoritati oficiale.

Singurii absenti din acest tabel sunt ministrii Turismului, Sportului si Transporturilor. Se pare ca sarcinile multiple pe care le au de indeplinit i-au fortat sa lipseasca de la sedinta foto.

Nu stim daca timpul petrecut in vacanta de iarna s-a prelungit mai mult decat era programat sau au fost ocupati sa se documenteze cu problemele care exista in domeniul pe care-l pastoresc.

Elena Udrea si-a petrecut Craciunul si Revelionul impreuna cu sotul si cu familia Basescu pe Valea Prahovei. Si e posibil sa fi fost ocupata cu mutatul mobilei in palatul Victoria si nu a mai avut timp de sedinte foto.

Pentru prima oara in istoria recenta, Guvernul a infiintat, in interiorul Palatului Victoria, un minister pentru o singura persoana. Doua etaje au fost evacuate pentru a i se face loc Elenei Udrea.

Si Monica Iacob Ridzi a fost la patinaj si ski in perioada sarbatorilor de Iarna, la Petrosani si in masivul Parang. Ridzi, s-a intalnit, marti, cu presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu si cu fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Bellu. Cat despre ministrul Berceanu se pare ca a fost ocupat cu strategiile pentru autostrada Transilvania.

Vezi fotografiile cu site-ul Guvernului de pe 4 ianuarie

#poze oficiale, #site Guvern, #poze lipsa, #Elena Udrea, #Monica Iacob Ridzi , #ancheta