Biletel intern in PD-L: "Provocati incidente in Coalitie"

Marti, 12 Mai 2009, ora 08:12
4575 citiri
Biletel intern in PD-L: "Provocati incidente in Coalitie"

Un biletel pe care scrie "Provocati incidente in Coalitie" circula, de cateva zile, de la liderii democrat-liberali pana la gradinarul din Aleea Modrogan. Nu este orice fel de biletel, ci o concluzie la care au ajuns strategii de campanie ai partidului portocaliu.

Potrivit noului "statut de functionare" al PD-L, citat de ImpactNews, "democrat-liberalii nu vor sa demoleze PSD din punct de vedere mediatic, ci doar sa-l incolteasca si sa-l foloseasca ca pe o amenintarea permanenta".

Conform documentului, PSD ramane principalul adversar al democrat-liberalilor. Prin urmare, formatiunea lui Geoana trebuie prezentata ca "un partid dezbinat, fara claritate interna, preocupat de putere, nu de rezolvarea situatiei Romaniei".

Totodata, parlamentarilor si liderilor PD-L li se recomanda "sa faca subtil, si de cate ori este nevoie, apel la memoria momentelor anti-Iliescu si anti-Nastase".

Nu doar ca sunt sfatuiti sa provoace incidente in Coalitie si sa-si duca la indeplinire planul pe spatele presei, care transforma orice declaratie intr-o bomba, dar i se si spune, mura in gura, cum sa faca asta.

"R. Anastase - "Sa nu lasam tara pe mana agramatilor, smecherilor si prostilor"; Gh. Flutur - "Le transmitem un mesaj prietenesc colegilor de la PSD: Romania nu poate fi guvernata cu jumatati de masura, ci doar cu masura intreaga";

M. Macovei - "PDL nu se duce in Europa ca sa minta sau sa incerce sa ii pacaleasca pe cei din UE"'; Traian Radu Ungureanu - "diferenta dintre PDL, PSD si PNL este ca PDL gandeste, iar celelalte partide urasc"; Cristian Preda - "PSD, PNL, PRM ne fac de ras in Europa".

Si in privinta crizei economice, portocaliii sunt indemnati sa identifice mai multi vinovati: PSD-ul, PNL-ul, "smecherii care devalizeaza statul" si "indivizii si firmele care se comporta egoist intr-o vreme cand avem nevoie de solidaritate".

Citeste si:
Poate fi Maia Sandu o variantă pentru români? Analist: Scoate în evidență criza de leadership de la noi
Poate fi Maia Sandu o variantă pentru români? Analist: Scoate în evidență criza de leadership de la noi
Prin modestia și discursurile sale, președintele Republicii Moldova Maia Sandu se bucură de o popularitate uriașă atât la Chișinău, cât și în România, acolo unde tot mai mulți se...
Ce avere declara Sorin Oprescu când era primarul Capitalei. Artă de zeci de mii de euro cu salariu de 6.500 de lei
Ce avere declara Sorin Oprescu când era primarul Capitalei. Artă de zeci de mii de euro cu salariu de 6.500 de lei
Sorin Oprescu a fost primarul Bucureștiului începând din 2008 până în 2015, an în care a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție după ce a primit o mită de 25.000 de euro,...