Chiuariu a acordat prime de 3 milioane de lei in 2007

Miercuri, 14 Mai 2008, ora 12:13
4583 citiri
Chiuariu a acordat prime de 3 milioane de lei in 2007

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, vrea sa instituie un sistem transparent de acordare a premiilor si stimulentelor in cadrul Ministerului Justitiei, informeaza NewsIn.

Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, a acordat stimulente de aproape 3 milioane de lei in anul 2007. Blogul penifest.ro semnaleaza faptul ca Iulia Scantei, "cel mai greu membru al echipei Chiuariu", ar fi primit stimulente in valoare de peste 100.000 de lei. Potrivit blogului, si alti membri ai fostei echipe ministeriale ar fi fost recompensati cu sume inca necunoscute.

"Avand in vedere ca Ministerul Justitiei are, teoretic, circa 400 de angajati, rezulta o suma totala de aproximativ 6.300 de lei pe cap de om, timp in care s-au primit si salarii cu adaos de premii lunare!", scriu autorii blogului citat.

Purtatorul de cuvant al Ministerului Justitiei, George David, a declarat ca Predoiu vrea ca acordarea stimulentelor si cuantumul acestora sa se faca intr-un mod transparent.

George David a mai declarat ca actualul ministru Catalin Predoiu nu a dispus inca efectuarea unei anchete privind acordarea stimulentelor si premilor in timpul mandatului fostului ministru Tudor Chiuariu.

#Catalin Predoiu, #Justitie, #prime, #Tudor Chiuariu , #ancheta
Comentarii