Ziare.com

300.000 de euro, chiria lunara pentru o locuinta din Bucuresti

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 14:41

   

300.000 de euro, chiria lunara pentru o locuinta din Bucuresti
Potrivit datelor Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti, un bucurestean incaseaza nu mai putin de 300.000 de euro pentru inchirierea locuintei sale.

Imobilul se afla in sectorul 2 al Capitalei, iar datele financiare nu mentioneaza daca destinatia acestuia este de spatiu pentru locuit sau pentru birouri.

Datele obtinute de Realitatea TV mai arata ca in topul chiriilor urmeaza o casa din sectorul 1, pentru care se incaseaza lunar o chirie de 260.000 de euro, iar pe locul trei se afla o locuinta din sectorul 5, de pe urma careia un alt bucurestean incaseaza 160.000 de euro lunar.

La polul opus, cea mai mica chirie inregistrata la Directia Finantelor Publice este de un leu. Specialistii afirma ca astfel de chirii sunt destul de des intalnite, mai ales intre rude.

In primele noua luni ale anului 2009, s-au incheiat peste 91.500 de contracte de inchiriere, cele mai multe imobile inchiriate fiind situate in sectorul 2 al Bucurestiului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5322 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ha,ha,ha

asta este spalare de bani,domnilor!

 

hi!

De ce bietul chirias, ca nu lo fi bagat cu forta sa locuiasca la chiria aia. Cititd i-mi trecea prin cap cit va cistiga chiriasul de i-si perimte o astfel de chirie.

 

bietul chirias

...vai mama aluia de sta acolo...daca chiria e asa cum e, va dati seama ca-ntretinerea e cam tot p-acolo...si inca n-a venit iarna...bietu chirias...io cre ca-s doi, lucreaza si sotia, ca singur n-ar face fata...tre sa ceara neaparat ajutor social de la Primarie...ajtati-l va rog...;-)

 

e simplu !

se face o medie a chriilor pe metru patrat, se vede ce cladire are suprafata pentru care se plateste suma de mai sus si gata !

 

mda

Asta da stire SF!!!!Unde si din ce asemenea chirii?
Nu prea cred ca e real din moment ce nu se dau detalii:o asemenea aiureala poate oricine sa scrie

 

DNA se autosesizeaza???

BA PROSTILOR ACOLO SE SPALA BANI!!!

Cineisi permite 3.600.000 euro chiria pe an inseamna ca astuia ii merg "afacerile"!

Pai cit plateste impotitul la stat cel care a inchiriat locuita??

Asta ar putea cumpara Steaua!!

 

asta e spalatorie

ies banii luciosi din chestia asta.
Filiera Ariel.

 

POATE, POATE, POATE.

* Chirie este astronomica, dar articolul nu precizeaza despre ce este vorba. Poate un palat, poate un bloc turn.
* In orice caz, nu este chiria pentru un apartament.
* Ca o inchiraza o singura persoana iarasi este discutanil. Poate ca este proprietatea unei societati imobiliare, care si-a facut obiect de activitate din inchirierea proprietatilor.
* Poate, poate, poate, nimic nu este clar, afara de faptul ca toata daravera este in sectorul 2.
* Cand iti vine in cap asemenea articol, este mai bine sa nu-s scrii.

@Victor Pitigoi

Proprietar este in mod sigur o persoana fizica deoarece numai proprietarii persoane fizice trebuie sa depuna contractul la Adm. Financiara. Contractul de inchiriere intre firme nu trece prin Adm. Fin.

Acest caz este un caz legal de "spalare". Probabil firma care a inchiriat are acelasi actionar ca si proprietarul imobilului.

Schema este asa: decat sa platesti ca firma impozit pe profit (16%) si apoi ca actionar impozit pe venit (16%), mai bine faci un contract din asta de inchiriere si plateste firma doar impozit pe profitul diminuat cu chiria anuala (16%) si proprietarul impozit pe venitul din chirii (real 12% din 16%).

Sunt mici procentele la prima vedere dar la o suma asa de mare ies bani frumosi.

Iata de ce,

este necesar un cutremur de gradul 11,00 pe sara Richter ,in Bucuresti si o raza de cca 80 km2.Poate asa vom mai scapa de betesugul dambovitean,dar daca nu se poate e buna si o "bombita "cu incarcatura cu neutroni,sa mai scada elanul borfasilor,de a se lauda cu astfel de ispravi.Auzi si sa nu crezi,300000 Euro /chirie pe luna ? Nu va e rusine ? Schimb calibrul cutremurului la 11.5 grade pe scara Richter,si puterea
"bombitei " la raza de 100 Km2 .Nerusinatilor ! Nu veti scapa ,fiti pe pace ! Veti gusta rezultatul faptelor voastre ,inainte de craciun.As dori sa nu am eu dreptate !? Sa nu fie asa !Stiti,Mos Nicolae candva ,venea cu daruri ?!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor