Becali si-a imprumutat prietenii cu 70 de milioane de euro

Sambata, 25 Octombrie 2008, ora 08:27
3656 citiri
Becali si-a imprumutat prietenii cu 70 de milioane de euro

Patronul Stelei, Gigi Becali, si-a imprumutat cativa dintre prietenii sai apropiati - Vasile Geambazi, Nicolae Nae, Horia Culcescu, Viorel Tudorache, Teia Sponte si Dumitru Bucsaru - cu 70 milioane de euro.

Voit sau nu, Becali nu a trecut in declaratia de avere pe care si-a depus-o odata cu candidatura pentru Parlament o datorie de 10 milioane de euro pe care o avea la el patronul echipei Unirea Urziceni, Dumitru Bucsaru.

"Am uitat de el si nu l-am trecut. Are sa-mi dea 10 milioane de euro. O sa sun sa corecteze si sa il bage si pe el", a declarat patronul Stelei pentru Cotidianul.

Candidat PNG pentru un loc de deputat la alegerile din noiembrie, Becali a descris amanuntit, in declaratia de avere, pe unde sunt 68.800.000 de euro din averea sa.

Becali si-a imprumutat chiar si firmele la care este actionar, clubul Steaua cu 76,5 milioane de lei, iar firmele Avicola Iasi si Uzina Mecanica Dragasani cu 15 si, respectiv, cu 2 milioane de euro.

In afara de terenuri in Bucuresti si in imprejurimi, de actiuni la mai multe firme, un bloc de locuinte sociale construit la Zimnicea, in valoare de circa un milion de euro, si alte sase blocuri de cate cinci etaje a caror valoare este de peste 80 de milioane de euro, latifundiarul din Pipera a mai enumerat o colectie de bijuterii in valoare de 50.000 de euro, dobandita in 1996, si una de ceasuri - toate dobandite in 2005 - in valoare de 250 de milioane de euro.

In declaratie apar si doua case, una in Aleea Alexandru din Capitala si una in Pipera, dar si trei masini: un Maybach, un Mercedes si un Audi.

Conform declaratiei de avere, Becali nu a primit, in ultimul an, vreun cadou mai scump de 300 de euro, nu are "venituri din alte surse" si nici "venituri din premii si jocuri de noroc".

Adversar complicat pentru campioana Steaua în sferturile EuroCup
Adversar complicat pentru campioana Steaua în sferturile EuroCup
Campioana României la polo masculin, Steaua Bucureşti, va întâlni formaţia spaniolă Astralpool CN Sabadell, în sferturile de finală ale LEN Euro Cup, conform tragerii la sorţi de marţi....
Calificare dramatică pentru Steaua în sferturile cupelor europene. A fost nevoie de penalty-uri
Calificare dramatică pentru Steaua în sferturile cupelor europene. A fost nevoie de penalty-uri
CSA Steaua Bucureşti s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo pe apă, după ce a învins formaţia elenă Panionios Atena cu scorul de 20-18 (2-2, 3-2, 2-4, 4-2,...
#Gigi Becali, #declaratie de avere, #prieteni, #imprumut, #Teia Sponte, #Steaua , #ancheta