Ce troc i-au propus procurorii lui Gigi Becali?

Miercuri, 22 Aprilie 2009, ora 13:32
8293 citiri
Ce troc i-au propus procurorii lui Gigi Becali?

Gigi Becali sustine ca procurorii i-ar fi propus un troc prin care el ar fi scapat de arest daca ar fi renuntat la candidatura la europarlamentare pe listele PRM.

"Mi s-a spus voalat, o persoana, nu va pot spune cine, i-a spus lui Virgil, dom'ne, spune-i sa renunte ca altfel o sa stea acolo si-nca 29, si-nca 29 etc. Si am zis bai Virgile, in primul rand nu-mi da nimeni asigurarea, in al doilea rand, eu nu pot sa-l tradez pe omul acela ca sunt barbat, nu gainar si daca am intrat merg pana la capat.

Dar daca chiar... bai Gigi, ca cutare, ca nevasta, ca copii... bai Virgile, pai sa vina in trei zile sa anuleze aia, aia, aia, toate si ies. Cine-mi da asigurarea asta? Sa vina procurorul Romaniei si sa semneze NUP si ies. Dar ai incredere in astia? Pai astia te fac si pe urma te executa. Nu-i mai bine sa am eu asigurarea asta? Sa-mi vad de treaba mea, ca sunt europarlamentar peste o luna jumatate si nu mai au ce face, abuzuri?", a declarat Gigi Becali marti seara la Sinteza Zilei.

Mai mult, omul de afaceri a declarat ca procurorii i-au cerut si lui Nutu Camataru sa il toarne in schimbul punerii sale in libertate."Si lui Nutu Camataru i-a spus dom'ne, zi ceva de Gigi Becali si te dau afara. Dar n-au oamenii ce sa spuna", a afirmat patronul Stelei.

Si nu este singurul caz in care anchetatorii ar fi incercat sa faca trocuri. "Pai zice dom'ne, ziceti ceva de schimbul de terenuri, Babiuc etc. Si zic bai baiatule, hai sa-ti spun un lucru. (...)

In primul rand n-am ce spune. In al doilea rand, 20 de ani daca-mi dai eu nu fac de-astea. Eu ma trag din familie care a facut ani grei de puscarie si nu a vorbit, si au fost batuti, schingiuiti si n-au facut turnatorii. Eu nu sunt turnator, mai baiatule. Vezi de treaba ta", a mai declarat Gigi Becali ca i-ar fi spus anchetatorului, acesta fiind singurul targ care i s-a propus direct, "oficial", despre prima propunere, cea cu europarlamentarele, afland doar prin intermediul varului sau, Virgil.

C.B.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gigi Becali procurori, #Becali intelegere procurori, #Becali Camataru intelegere , #ancheta