Suntem inconjurati de extraterestri!

Joi, 05 Februarie 2009, ora 21:36
7755 citiri
Suntem inconjurati de extraterestri!
Foto: Daily Mail

Pana acum, stiinta nu a reusit sa-i gaseasca pe micutii omuleti verzi care ne-ar tine de urat in Univers. Sau cel putin nu oficial. Insa nu trebuie sa disperam. Extraterestrii ar putea trai bine-mersi pe zeci de mii de planete.

Oamenii de stiinta au descoperit alte 40.000 de planete, in afara Pamantului, unde ar putea trai creaturi cel putin la fel de inteligente ca si noi.

Experimentele astrofizicianul britanic Duncan Forgan au aratat ca atat temperatura cat si continutul de minerale si apa al celorlalte planete pot asigura conditiile propice vietii, informeaza Daily Mail.

Duncan Forgan, cel care a realizat studiul publicat in "Journal of Astrobiology" a explicat ca este imposibil de stabilit un numar exact al formelor de viata extraterestra pentru ca cercetarile se bazeaza pe mai multe scenarii posibile.

Astfel, un numar minim de 361 de civilizatii extraterestre a fost estimat in urma presupunerii ca desi procesul evolutiv este unul facil, aparitia vietii este un lucru rar.

Oamenii de stiinta au realizat mai multe scenarii pe baza carora au concluzionat ca formele de viata cu inteligenta superioara pot exista, chiar si pentru o perioada limitata, pe alte planete in afara Pamantului.

"Cred ca vorbim deja de 361 de civilizatii inteligente, iar o posibila interactiune cu ele nu se va realiza mai devreme de 300, chiar 400 de ani", a spus Forgan.

Invazia Marii Britanii?

Pe de alta parte, este pentru prima data cand oficialii din Marea Britanie au recunoscut ca numarul obiectelor zburatoare neidentificate s-a dublat, in ultimul an.

Daily Mail scrie ca, potrivit unor documente oficiale ale ministerului Apararii de la Londra, 285 de OZN-uri au fost raportate in 2008, fata de 137, in 2007.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#extraterestrii, #planete, #sistem solar , #ancheta