Ziare.com

Cumnatul lui Mircea Geoana, cercetat de ANI

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 20:03

   

Cumnatul lui Mircea Geoana, cercetat de ANI
Agentia Nationala de Integritate ancheteaza averea cumnatului liderului PSD Mircea Geoana, Ionut Costea, inspectorii verificad modul in care acesta si-a constituit-o.

Ionut Costea, de 49 de ani, si-a facut publica declaratia de avere in luna februarie, cand a fost numit CEO al Eximbank, informeaza Blog de investigatii.

Costea a fost numit la Eximbank la cererea cumnatului sau, Mircea Geoana, dupa ce social democratii au intrat la guvernare alaturi de PD-L. Desi acesta a completat declaratia de avere, ea nu a fost publicata pe site-ul institutiei la care lucreaza, asa cum prevede legea ANI.

Ionut Costea are un salariu de 20.760 de euro lunar ca presedinte al Eximbank, dar in acelasi timp detine si o avere impresionanta, dobandita in decursul unei perioade de timp in care mai mult a fost angajat la stat decat la privat.

Cumnatul lui Mircea Geoana a fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, din 2000 pana in 2004 a fost director adjunct la BERD, dupa care pana in 2008 a fost presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte, o scurta perioada din 2008 a lucrat la Emporiki Bank, iar la inceputul acestui an a fost numit presedinte al Eximbank.

Cu toate acestea in declaratia de avere Costea a scris ca anul trecut a avut datorii de circa trei milioane de euro care au ca termen scadent anul acesta si anul viitor.

Acesta a facut in 2008 un imprumut de 1.477.500 de euro, bani luati de la Unicredit Tiriac Bank si pe care trebuie sa-i restituie pana in 2010. Cumnatul lui Mircea Geoana a mai facut doua imprumuturi anul trecut, unul de 1.168.000 de euro si altul de 200.000 de euro. Banii au fost luati de la societati nebancare si au ca termen de rambursare anul 2009.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7781 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
40 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Este oripilant sa citesti...

... ca-n Romania noastra flamanda, bolnava, analfabeta, carpita-n fund - exista asemenea salarii, absolut sfidatoare. Ce face omul acesta pentru atatia bani? Ce dimensiune are timpul lui? Ziua cate ore are pentru el?... Cum se poate? Cum de nu s-a stiut pana acum? Pentru de-al dintr-astia s-a opus PSD legii unice de salarizare?
Din banii acestia, 100 de batrani pensionari ar putea trai, cat de cat decent, intr-un azil...

 

La puscarie, astia sunt mafia securisto-comunista care au distrus si distrug Romania!

CONFISCAREA AVERII SI PUSCARIE PE VIATA!!!
ASTIA SUNT MAI RAI CA CEAUSESCU!!!

 

COPILE SCRIITOR DE VAGOANE, SECURISTI DUPA PAREREA PRESEI SUNTETI VOI

CEILALTI SUNT COMUNISTI

MAI VREI SA-I BAGI PE TOTI LA PUSCARIE ???

stai linistit ca sigur razboiul impotriva mafiotilor di crima organizata a inceput din primul mandat allui Traian Basescu si de aceea s-au unit toti impotriva lui Basescu!

Ce crezi tu, istelule? Vor astera aproape 6 milioane de romani care au votat impotriva crimei organizate instalata in Romania inca din primii ani dupa revolutie si care sub conducerea lui Iliescu au distrus Romania? Eu nu cred! De aceea sunt sigura ca doasarele marilor corupti vor fi judecate pe fond imediat si degeaba incearca o lovitura de stat, pentru ca nu va tine, chiar daca nemernicul de Geoana a "normalizat" cu Rusia, peste capul institutiilor statului!
GATA!
Romania si-a ales presedintele, chiar impotriva unui razboi mediatic inacceptabil in nici o tara democratica din lume! Pentru ca romanii cu mentalitate democratica sunt mai multi si mai puternici decat orice "aranjament mafiot" al lui Patriciu, Vantu, Voiculescu, Iliescu si prostanacul de Geoana care "normalizeaza" cu Rusia! Sunteti disperati si de aceea faceti asemenea erori ISTORICE carora daca le dati curs practic, ajungeti direct in puscarie!

Romania in catacomba...sau la conducere. De cei zece gaozari ce stim?

La ora 20,54, pe Antena 3, la emisiunea Alexandrei Stoicescu, presedintele ANI, Catalin Macovei, a spus exact asa, raspunzind la o intrebare legata de presiuni: Cit timp am fost procuror pna si apoi dna nu am avut nicio presiune de la vreu om politic sau de la un sef ierarhic superior! In schimb, de cind sunt presedinte la ANI un consilier al unui presedinte al unei camere a Parlamentului mi-a spus ca voi fi pastrat in functie daca nu dau curs dosarelor privind averile presedintelui camerei respective si cumnatului acestuia, presedinte al consiliului de administratie al unei banci de stat. Floriana Jucan, invitata permanent la emisiunea asta, a intrebat despre ce presedinte este vorba ("Nu il spun, dar am dovezi", marele Alistar a sarit si el, dar pentru ca mai era un minut de emisiune bomba a fost lansata fara putinta de intoarcere! Ar trebui sa se stie peste tot, eu nu am prins decit acest final din emisiune, dar parea destul de ciudat organizata tocmai astazi, vorbindu-s...

securistule... ce ne poti spune de dosarul beton al matrozului?

cum a impresionat-o pe leanta ceausescu de i-a semnat numirea la "agentia" de la Anvers?
poate iti mai trece din diaria inventiilor prezentate...

Romania era ,,plapanda" momentul era prielnic...

Ati uitat cine este PSD?
Wednesday, 02 December 2009 07:44
Romania a fost tara tuturor posibilitătilor. In perioadele 1992-1996 si 2000-2004, cat PSD a fost la putere, s-au dat cele mai mari tepe din istoria Romaniei.Au fost privatizate fraudulos, pană in momentul de fată, aproximativ 6.000 de intreprinderi, evaluate la 700 miliarde de euro. Cele 6.000 de intreprinderi au fost vandute cu aproximativ 70 miliarde de euro (10% din valoarea de piată). PE CELE 6.000 DE INTREPRINDERI PRIVATIZATE FRAUDULOS S-AU INCASAT, PÂNĂ IN MOMENTUL DE FAŢĂ, NUMAI 7 MILIARDE DE EURO (ADICĂ 1% DIN VALOAREA DE PIAŢĂ). Prin privatizarea ilegală a acestor intreprinderi s-au pierdut peste 6 milioane de locuri de muncă. "Ziarul“ vă prezintă o listă cu 10 lucruri care au tras Romania inapoi atat din punct de vedere politic, cat si economic, toate marca PSD. Este bine să ne amintim, inainte de 6 decembrie, cine a fost, este si va fi PSD.
După nici jumătate de an de la momentul in care a văzut prima Revolutie in direct, Occidentului i s-a arătat o altă Ro­ma­nie: una in care hoarde de mineri, transformati in forte de ordine si sprijiniti de puterea politică, dădeau cu bata, la propriu si la figurat, in plăpanda democratie infiripată in decembrie 1989.

Oare are legatura...

... ce spui tu cu moartrea lui O.Musetescu si Radu Timofte? Dupa cum mai sunt destui morti de astia suspecti (suspectati?) care au avut legatura cu procesul lui Ceausescu, cu "revolutia", mineriadele?Cine sa fie, cine sa fie?

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO - ANI - ce faceti mai cu EBA , PINALTY ????

Va DROGAT si pe voi ???? - De ce nu-i anchetati si pe PINALTY - cu locuinta A.N.L. - din BUCURESTI pe care ati declarat ca nu o avea in declaratia de avere ???
Verificati pe site oficial al PRIMARIEI PIATRA NEAMT - nu exzista nici o declaratie de avere ...sunt saraci functionari de la PRIMARIA PIATRA NEAMT ????
De EBA nu mai zic ca sare P.D.L. - de la TRAMBULINA PUTERI ..... dar AVEREA lui MIRCEA BASESCU este facuta din muca cinstita sa inteleg...
Sunteti niste CRIMINALI cei de la AUTORITATEA NESIMTITILOR INTERNI =A.N.I.
Averea PROCURORULUI HUMULESCU de la D.N.A. BACAU - este tot din munca cinstita ..
Apropo de PENSIUNEA - Presedintei TRIBUNALULUI NEAMT - CODRI de ARAMA" - este trecuta in declaratia de avere ....cum sa fie , a spus ca nu stie sa scrie...

Jos Mafia!

Hotii de terenuri de sunt la Cadastru, in Prefecturi si Primarii. Nu intamplator toate aceste trei institutii apar in organigrama mMinisterului Internelor si reformei Administrative portocaliu. Din 2005 a inceput frauda masiva a terenurilor din Romania. Asa se explica banii negrii. Si Legatura cu interlopii si samsarii de terenuri. Portocala mecanica orchestreaza tot.
Procuratura nu-si face treaba. Justitia nici atat. Analizati declaratiile de avere ale celor din aceste institutii. Lisa de reactie se datoreaza imbogatirii peste noapte alaturi de sistemul mafiot care guverneaza tara.

Spirit civic si revoltati impotriva valorilor democratice ar trebui sa incetati!

Sunteti mizerabili. Mi-e mila de voi ca sunteti stapaniti de intuneric, nestiinta, minciuna!
Mafia romaneasaca s-a instalat imediat dupa revolutie! Au furat prin "PRIVATIZARILE" concertate sub bagheta comunistului Ion Iliescu! In 1990 poporul roman NU a vrut "perestroica" Iliescule! De ce ai bagat-o pe gat romanilor cu inscenari gen Tg.Mures, mineriade si manipulari diabolice? Am vrut libertatea democratiei din statele occidentale! Si cu greu suntem astazi liberi, impotriva aranjamentelor mafiei, care in curand va fi decapitata! Sunt ultimile zvarcoliri. Acest cumnat al prostanacului, este un singur exemplu din multe altele si vor sfarsii in instanta!

Capra vecinului

e mai raioasa ca a mea!

Catacombe securiste

2. Democratia predată cu bastoanele minerilor
După mineriadele din 1990, venirea minerilor se perma­nen­ti­zează. Devine un fenomen. Se spune că era principala armă a lui Ion Iliescu pentru a face ordine cu mijloace neoficiale. Ur­mă­toarea mineriadă majoră avea să aibă loc la scurt timp: septembrie 1991. Acelasi Miron Cozma, aceiasi mineri din Valea Jiului. De data aceasta, "ortacii“ cer demiterea primului-mi­nistru, se spune că la indicatia lui Ion Iliescu. După ce este atacată clădirea Guvernului in data de 26 septembrie, cabine­tul Petre Roman isi dă demisia. Ultima mineriadă a avut loc in 1999, după arestarea lui Miron Cozma din 1997.

3. Caritas-ul, primul tun din istoria economică

Catacombele saraciei

Venituri din salarii: 325.000 dolari
In 1990, conform propriei sale declaratii, Geoa­nă a avut un salariu de 3.100 de lei lunar, adică 1.725 dolari. Anul următor, odată cu avansarea in functie, a crescut si salariul, la aproximativ 500 dolari/lunar. In ace­lasi an, Geoană a re­nun­tat la functia de director in MAE si a plecat in Franta, la ENA, unde a inceput să incaseze 8.000 de franci lunar din bursa plătită de autoritătile franceze. In cele 18 luni cat a declarat că a urmat cursu­rile de la ENA, Geoană a in­casat 144.000 de franci, adică aproximativ 24.000 de dolari.
In perioada 1996-2000, salariul de ambasador al lui Geoană i-a adus un venit de aproximativ 174.000 de dolari, presupunand că, din februarie 1996, a incasat un salariu de 3.000 dolari/lunar, su­mă care include si in­dem­nizatia de 25% pentru sotie. Totalul veniturilor din salarii obtinute de Geoa­nă pană in prezent se ridică la 325.000 do­lari.
Geoană detine actiuni in valoare de 47.107.620 lei (1.717 dolari) la Banca Ţiriac. In 2004, el a mai declarat si suma de 118.458.376 lei (4.066 do­lari) ca drepturi de autor obtinute de fiul său, Ale­xandru, de la Castel Film.

Dragnea, taci sau aratam frauda...

Suspiciuni de fraudă PSD la sectiile speciale
Tuesday, 24 November 2009 08:25
Gara de Nord, Voluntari si sectorul 5 au fost cateva dintre zonele suspectate de fraude electorale. Dacă in primele două "s-a lucrat“ la sectiile speciale, in sectorul 5 se pare că s-a dat 100 de lei pentru un vot "trandafiriu“.Pentru cetătenii care nu au domiciliul in Bu­curesti, dar si-au dorit să voteze in Capitală, au fost organizate 34 de sectii de votare speciale, printre locurile alese fi­gurand Gara de Nord, Gara Obor, Facultatea de Drept a Universitătii, că­minele din Politehnica si Grozăvesti si cateva spitale. La niciuna dintre aces­te sectii nu a fost ne­bunie mai mare ca in Gara de Nord.

49 de procente? Geoana spune...sarutmana Vanghy..

Imbulzeală in sectiile speciale
O situatie neasteptată s-a intamplat, ieri, in majoritatea oraselor mari din Romania. Sectiile spe­ciale de vot destinate persoanelor aflate in tranzit prin orasul respectiv au fost asediate de votanti. In unele locuri, presedintele sectiei de votare a fost nevoit să ceară suplimentarea buletinelor de vot fiindcă se epuizaseră.
Astfel, pre­se­dintele Sec­tiei speciale nr. 111 din municipiul Sibiu, or­ganizată in aeroport, a solicitat Biroului Electo­ral Judetean suplimenta­rea numărului de buletine de vot, avand in vedere că au votat mult mai multe persoane de­cat se astepta.

Goarna...hai sa mai numaram o data, dar pe bune...

Aglomeratie de moldoveni in Voluntari


Ciudătenii s-au consemnat si in Voluntari, la sectia specială de vot. Ce­tăteni din judetele Vaslui si Galati au venit să-si exercite dreptul con­stitutional in Voluntari. Politia a spus că oamenii sunt angajatii fir­melor din oras si nu au cum să voteze in loca­litătile de domiciliu.
"- De ce stati aici? - Pentru ca să votăm. - Sunteti din Voluntari? - Da. - Aveti domiciliul in Voluntari? - Nu, suntem de la Galati. - Si de ce ati venit aici? - Păi a spus că să stăm aici la votat, ca să votăm trandafirii!“
Orasul Voluntari a fost dat exemplu de Adri­ean Videanu in referirea la turismul electoral: "In orasul Voluntari, PSD uzitează de turismul electoral. De asemenea, in comuna Moara Vlăsiei, facem apel la PSD să inceteze aceste practici“.

100 de lei votul in sectorul lui Vanghelie

Ce hoti!

Bai omule, eu sunt constient ca habar n-ai despre ce vorbesti, dar tine-le frate pentru tine, nu le imprastia ca-ti rupi capul. Nu te doare? Au fraudat de-au rupt. Diaspora a fost facuta terci prin controlarea si dirijarea voturilor. De la turism electoral pana la mita, santaj si amenintare. ROmania votase schimbarea. Romanii s-au saturat de Basescu. Oricum, Curtea Constitutionala va decide reluarea alegerilor. Sunt prea multe dovezi de frauda pentru a nu lua decizia cea mai dreapta.

Guvernul ,,Felix" are sanse in Romania? NICIODATAAAAA!

Guvernul din barlogul lui "Felix“
Tuesday, 20 October 2009 22:21
Sediul firmei GRIVCO, apartinand controversatului "Felix“, a fost locatia ideală pentru liderii "322“ sau, mai nou, "254“, pentru a pune tara la cale si a alcătui strategii prin care să adancească si mai mult criza politicăDusmani de traditie, prieteni de conjunctură, PSD, PNL, UDMR si-au dat mana peste masa PC, la sediul firmei GRIVCO, apartinand controversatului om de afaceri Dan Voiculescu. Astfel, la firma lui "Felix Motanu’“, s-a "turnat“ din nou. De această dată insă nu note informative, ci planuri "de vii­­tor“, pentru un program politic fără orizont. Paparazzii "Ziarul“ i-au surprins, la inceputul săp­tămanii trecute, pe liderii "322“ sau, mai nou, "254“, imediat du­pă ce le-a iesit scenariul "căderii Guvernului Boc“, organizand un brainstorming in Băneasa, "acasă“ la Dan Voiculescu. Crin Antonescu s-a grăbit să plece de la o emisiune la Realitatea TV, unde fusese invitat, pentru a ajunge la timp la intalnirea cu "Motanu’“, Iliescu, Geoană, Năstase, Hrebenciuc, Orban, Bela, Kelemen Hunor si alti complotisti. Mai putin de
30 de minute a durat intalnirea, la finalul căreia "coalitia GRIVCO“ a iesit cu propunerea Klaus Johannis premier. In as­tep­tarea alegerilor pentru pre­se­dintie, prin care speră să obtină dreptul de a conduce tara de la Cotroceni, Geoană si Crin Antonescu incearcă să conducă alianta de conjunctură de la sediul firmei lui "Felix“.

d-l presedinte

pe iei mama lor de ....

Sa fie un inceput...al adevarului?

-- ZIUA va prezinta in exclusivitate declaratia olografa data de Ion Iliescu pe 20 februarie 2009, in dosarul privind *** din decembrie 1989
Parchetul General actioneaza fatis pentru absolvirea criminalilor din decembrie 1989 de orice vina. Toate dosarele privind pe Ion Iliescu si camarila acestuia care i-a asasinat pe Ceausesti preluand Puterea sunt inchise unul dupa altul fara sa se administreze aproape nicio proba, afara de simple declaratii. ZIUA va prezinta azi modul in care Ion Iliescu a fost "cercetat", in februarie 2009, in dosarul privind *** Revolutiei. Procurorul de caz, Liviu Sutiman, l-a lasat pe Iliescu sa dea o simpla declaratie - cel mai probabil scrisa acasa -

Doamne, ce lunga este lista furtului in Romania...

Povestea PSD, de la matusa Tamara la verisorul Octavian, si invers
22 septembrie 2005 - Mircea Geoana cumpara de la verisorul Octavian
Barba cu numai 48.300 de euro un teren a carui valoare este de 1,6 milioane
de euro
31 decembrie 2005 - Senatorul Mircea Geoana avea obligatia sa-si
reactualizeze declaratia de avere, insa nu o face
5 ianuarie 2006 - Presa centrala scrie pentru prima oara despre
declaratia de avere reactualizata de Adrian Nastase si despre mostenirea
primita
6 ianuarie - Ziarul Gandul" descopera numele matusii care a
lasat mostenire familiei aproape un milion de euro: Tamara Cernasov
7 ianuarie - Evenimentul zilei" scrie despre tunul imobiliar
dat de matusa Tamara la 91 de ani: un teren in Voluntari

Gripa conunista este mai eficienta ca cea securista?

Bobylov, cine este securist si cine este egiptean rastignit pe Piramida?
Intra pe Goagele si raspunde!

doar videanu, bershcovici, stolo, si alti 1000 din pede minus L au mai mult...

pe scena cu tatucul base... azi incarcerat de nemti!

http://www.pressalert.ro/

ne vedem dupa alegeri... alea reale!

oare iEBA cum s-o fi descurcand mititica?
dar "lucratoarea" udrea? fara Vuiton la intalnirile cu tiganii adusi la Timisoara!

ce le mai tremura "sufletelul" la ideia ca o sa vina Johannis PM si legile privind furtul, deturnarea, neglijarea banilor publici se vor aplica!

da

La puscarie cu el si sa-i tina un loc si lui Geoana

GHINION

MARE GHINION CA NU A IESIT PROSTANACUL

 

de genul asta au fost mizele

in aceste alegeri, nu "mindria" de a fi presedintele romanilor...

Vorbim putin despre familia Goarna?

Securitatea comunista? sau comunistii securisti?
Milionarii de azi?
Revin!

 

DACA IL CONTESTATI PE BASESCU LEGAL LA CURTEA CONSTITUTIONALA, ATUNCI VA ATACA LA FAMILIE... SI DA CASETA..

SANTAJ ORDINAR..

CIURUITUL BASESCU INCA NU SI-A DAT SEAMA CA AICI IL VA COPIA PE CEAUSESCU..

ALT CIURUIT AL ISTORIEI,

SINISTRA GLUMA A FACUT SI NU ESTE SINGURA...

MAI TREBUIA SA SPUNA CA VREA SA-I TRAGA IN TEAPA PE ADVERSARI CA IN 2004..

SAU CA LE VREA CAPETELE SA LE PUNA PE SEMINEU...

 

despre asta vorbea crinuta la intilnirea celor 3 "tenori"??

Probabil ca acum, cand au devenit pampersul PSD-istilor, dl Costea nu-i mai revolta pe PNL-isti

 

Geoana (copil de securist) este reprezentantul mafiei si al tradatorilor de tara

Geoana si cei care sunt in spatele lui sunt condusi de la MOSKOVA iar acum vor fi RETEZATI, cum a spus presedintele Basescu!
Geoana si PSD tin Romania blocata in criza de cateva luni!
La puscarie pentru fals, calomnie si tradare! JOS COMUNISTII SI COMUNISMUL.

 

la voi se poate nepotismul geoana?

de ce nu se angajeaza prin concurs ca tot romanu

 

concurs??

Pai in Romania la concurs ia cine trebuie nu cine stie!! Concursul aduce stabilitatea functiei, nu calitatea functionarului!!

Sa nu exageram...

Nu inteleg de ce sa fie cercetat.... a completat declaratia aia??? Da... Atunci????
Sa fim seriosi, acest domn a profitat din plin... dar din punctul meu de vedere Macovei nu mai are nici pic de credibilitate.... Si nici Alistar dealtfel... Cica unul este ANI si altul Transparecy:))... De rasul lumii:)))))

 

credite?

Tare as fi curioasa daca ar incerca un roman de rand, care munceste pe branci (munceste la propriu, nu numai se preface ca munceste) pentru ceva banuti,daca ar reusi sa ia vreun credit de 2 700 000 Euro cu o perioada de rambursare de 25 ani (in nici un caz 2 ani)din salar daca ar avea sanse sa primeasca aceasta suma?
Voi ce ziceti ?

 

CAND

va fi chemat si mircea basaescu (fratiorul CAPITANULUI)sa dea cu Subsemnatul la aceasta institutie?-probabil in 2015 !Se pare ca razbunarile prezidentiale incep sa functioneze!!!!!

 

VEDETI ! COMUNISTI ROMANIEI UNDE SUNT SI CE FAC!!

ARATATII CU DEGETU CA SE ASCUND TOTII SUB FUSTA PSD-ULUI
TOATE NEAMURILE LOR SUNT IN PARLAMENT , GUVERN ETC.CUM AJUNG SUS CUM FURA CAT POATE SI DE UNDE UN ROMAN DE RAND POATE FACE UN AMPRUMUT LA BANKA DE 100.000EURO CASASI FACA OMU CASA DE EXEMPLU CA DACA NU AI 3/4 SUMA PE CARE O CERI NICI NU SE UITA LA TINE SI CUMNATU LUI ASTA CARE A VRUT SA FIE PRESEDINTE FACE IMPRUMUTRUI DE PESTE 1MILION DE EURO.VEDETI UNDE SUNT CORUPTII SI COMUNISTI IMPREUNA CU PSD-UL LOR .. MAI VOTATII PENTRU PSD CA VA DA SACU CU BANI SAU VA SPUNE PRIN LEGE FURATI CA SUNTETII OCROTITII DE PSD ASA IA INVATAT COMUNISTI SA FURE DE UNDE POATE SI CAT POATE , SUDUL SI NORDESTUL ROMANIEI CARE LA VOTAT PE GEOANA SA MERGA LA GEOANA SAI CERE SPRIJIN DE FURAT

 

Si totusi e posibil !

Da ma rog, de unde a beneficiat asta de asa credite si mai ales cu ce le-a garantat? Nu vedeti ca un muritor de rand nu poate contacta cu intreaga famile un credit sa ajute un copil sa-si ia o cocioaba de apartament cat de mic, iar astia dispun de credite de milioane (de euro) pe care nu-i mai platesc si trec la datoria publica.Ghici apoi cine-i plateste?

 

baniiiii

cum sa nu se ajute uni pe alti saracuti,ca doar sunt neamuri ,iar la greutate se ajuta intre ei

 

HUUUUUU

Cand ii vad pe vitejii astia pedelisti luptand pentru binele tarii cand in buzunar le atarna miliardele furate din banii publici, mai mai ca imi vine sa explodez. Cum mama *** e cercetat cumnatul lui Geoana si Mircea Basescu este liber sa faca ce vrea in Romania? Cum Emil Boc sta linistit cu Videanu la umbra, iar Blaga isi vede in continuare de contrabanda? Doamne ce misei! Alegerile vor fi reluate, iar astia vor fi pusi la zid! Afara cu mafia dictatoriala a lui Traian Basescu!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor