Ziare.com

Dinescu: Preotii sa nu doarma linistiti

Miercuri, 16 Aprilie 2008, ora 17:15

   

Dinescu: Preotii sa nu doarma linistiti
Mircea Dinescu, membru al Colegiului CNSAS, i-a avertizat, miercuri, pe preoti sa nu doarma linistiti, intrucat PSD-ul nu le va rezolva problema dosarelor de la CNSAS.

Demersul deputatului PSD Eugen Nicolicea este, in opinia lui Dinescu, o dovada a faptului ca partidul "are nevoie de preoti pe post de agenti electorali".

Deputatii din Comisia juridica au decis, marti, ca ierarhii si sefii cultelor religioase recunoscute, pana la nivel de preot inclusiv, sa nu mai fie verificati de catre CNSAS, potrivit amendamentului deputatului PSD.

Nicolicea a mai spus, marti, ca va depune la Senat un alt proiect, prin care va solicita ca toate documentele care vizeaza persoane apartinand unor culte religioase sa fie inmanate cultelor respective, care si le vor gestiona singure.

In replica, Dinescu a declarat ca si acesta "este lipsit de sens", intrucat datele incriminatoare la adresa preotilor nu se regasesc in dosarele personale ale acestora, ci in dosarele celor pe care ii urmareau.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Citeste mai multe despre preoti Dinescu doarma linistiti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2231 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
17 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Felicitari Dinescu pentru curajul pozitiei tale!

Preotii nu vor dormi linistiti in vecii vecilor. Cand ai pe constiinta asocierea cu unul dintre cele mai diabolice regimuri totalitariste din istoria omenirii, cand predici o religie a intolerantei si a minciunii fondata pe o minciuna, sansele de a dormi linist sunt minime.

Spuneti adevarul despre istoria crestinismului in biserici si veti vedea cum binecuvantarea unui somn linistit se va pogora si asupra voastra. Pana atunci insa, va veti lupta cu proprii diavoli pe care faptele voastre i-au nascut.

 

cine-I agentul de pe forum. Ziare.com trebuie sa sesizeze Parchetul

Dintre nicknames din ultima zi sunt:
Opus9=Marcel=MARIUS=ARCH=Ginu=Ioan din Chicago=UN OM SARAC=Ionescu=CITITORUL=dan1111=Medic=ostap bender=electoral=mister X=ruginitu=dinpulime=toti=Orban L=anonim Belgian=agentul 007 si altele

Tonomatul lui Basescu pe acest forum este un agent al unui serviciu secret, conform gafei pe care a facut-o marti dimineata la or 4 dimineata cand I-a scapat perla SRI face razie pe forum, este agent SRI.Nu putea sti despre aceasta actiune dacaa nu era de al lor. Nu-I niciun secret faptul ca la fiecare ziar, tv exista “jurnalisti" infiltrati care cenzureaza si fac propaganda pentru Basescu, caci Basescu controleaza azi serviciile, procurorii si judecatorii, iar prin agenti infiltrati si media cu foarte mici exceptii.
Deoparece ar lua prea mult spatiu sa descriu ce si cum face acest agent pe acest forum, voi imparti mesajul in capitole si le voi posta pe rand.
Trebuie sa precizez ca incepand de ieri, 15 arilie, acest agent-tonomat a devenit foarte violent caci suntem din ce in ce mai aproape de al identifica si ca in zilele trecute am reusit sa-I contracaram, prin mesaje, propaganda lui marsava. Asa se face ca in acea dimineata la ora 4 a postat informatia ca SRI face razie pe forum.El a vrut sa sperie forumistii cu SRI dar nu si-a dat seama ca astfel se si desconspira.
Va mai spun ca profilul agentului se contureaza din ce in ce mai bine si in mare, corespunde cu acela unui fost collaborator al securitatii dar si a altor servicii straine, devenit “mare democrat"dupa revolutie, are varsta pana in 70 ani (stim exact cand este nascut), este un fel de pensionar (el ia un fel de pensie, dar ramane in slujba serviciului pana la moarte) si acest post de la ziare.com este ca un fel de colaborare, el fiind in pana de colaborari acum, avand si experienta si instruire in jurnalism si propaganda prin intoxicare. El este perceput ca un mare anticommunist, dar in realitate el a fost ofiter de securitate sub acoperire de forte multa vreme, inca de tanar.
El foloseste foarte multe nicknames, la fiecare incercand sa foloseasca alt stil si limbaj, dar o analiza pe text si mesaj arata ca este acelasi.

Metodele folosite de agent de intoxicare, analizati mesajele lui inainte a va pronunta

Dintre nicknames din ultima zi sunt:
Opus9=Marcel=MARIUS=ARCH=Ginu=Ioan din Chicago=UN OM SARAC=Ionescu=CITITORUL=dan1111=Medic=ostap bender=electoral=mister X=ruginitu=dinpulime=toti=Orban L=anonim Belgian=AGENT007 si altele

Sub diferit nik agentul incearca sa foloseasca alt stil si mesaj, prin aceasta incercand sa se adreseze segmentului diferit de forumist.Cand foloseste nik dinpulime foloseste un limbaj marlanesc (in ultimele zile si-a “indulcit" marlania) incercan sa intoxice acel segment de forumisti care au o astfel de educatie-pregatire. Sub opu9, fanel incearca sa puna mesaje mai docte lasand impresia ca este un intellectual rasat, prin care doreste sa intoxice forumistul mai cult. Intre aceste doua stiluri foloseste multe altele cum ar fi pretentia ca ar trai in Chicago, minte si ca ar avea experienta “democratiei"occidentale.
Deseori uita sub ce nik posteaza si incurca stilul. Astfel odata, subnik pulime a postat cu limbaj normal.S-a infuriat teribil cand I-am atras atentia.Voi pune exemplele pe forum intro analiza a activitatii acestui agent.

Alta metoda utilizata continuu este balacarirea adversarilor lui Basescu si acolitilor lui cum este Blaga.Astfel in nenumaratele mesaje pune nume symbol, fara nicio legatura cu subiectul, tesand in jurul numelor si cuvintelor, un text fara sens, fara inceput si sfarsit. Este metoda cunoscut, iar tampenia textului nu este intamplatoare.Daca textul ar cuprinde idei, cititorul neavizat s-ar gandi la acea idée si nu la nume si cuvinte symbol.El foloseste doar nume si cuvinte sinmbol, de regula Iliescu, Nastase, Vadim Tudor, PRM acestea avand un ecou in multime .Dealtfel cand combate mesajele mele postate cu farasul dar nu numai, el pune intotdeauna pretinsa legatura a mea cu PRM desi el stie exact ca nu am nicio legatura si nici nu m-am referit pozitiv sau negativ, niciodata la acest nume de partid.
Alta metoda este intocxicarea prin amestecare unor date reale cu minciuni sfruntate.
Aveti exemple nenumarate in pretinsel date biografice ale lui Basescu si Nastase principalele doua tinte ale tonomatului. Aveti un alt exemplu in alt capitol cand voi arata mesajul agentului privind dosarul “Siamezii".

agentul este profesionist al unui serviciu

Opus9=Marcel=MARIUS=ARCH=Ginu=Ioan din Chicago=UN OM SARAC=Ionescu=CITITORUL=dan1111=Medic=ostap bender=electoral=mister X=ruginitu=dinpulime=toti=Orban L=anonim Belgian=AGENT007 si altele
Eu nu afirm ceva decat pe baza a ceece arata mesajel, textele, continutul, forma si stilul, postate de acest individ sub nenumaratele nicknames. Oricine poate constata acelasi lucru daca analizeaza textele cu oarecare atentie si cu ceva professionalism, adica ceva cunostinte in domeniul comunicarii cu subdomeniile propaganda intoxicare.
Tonomatu, agentul infiltrat este chiar cel care mediaza forumul sau are acces direct la administrarea lui.El sterge mesaje nedorite, impiedica sa fie postate sau posteaza repetat. Toate acestea nu sunt posibile pentru un forumist obisnuit.
Ex: ieri, postanacel mesaj cu afacerile lui Basescu, foarte deranjant pentru tonomat, au fosat sterse dupa cateva minute. La interventia mea adresata ziare.com, a raspuns cineva, Redactor, probabil tot tonomatul. Moativand stergerea prin faptul ca era mesaj repetat, ceece nu era adevarat caci erau schimbate cateva propozitii. Dar tot ieri a aparut repetat, pe multe pagini, mesajul de intoxicare al agentului sub nik Ginu. Nimeni nu l-a sters.
Cu cateva saptamani in urma acelasi agent posta doua mesaje formate dintro singura propozitie-lozinca repetata de de multe ori, repetat de 5 si 6 ori, cu aceeasi ora si minut ceeace nu este posibil pentru un forumist obisnuit.
Ieri, din nou din prostie, afirma ca notele (voturile) sunt date de Reporter. Agentul intervine imediat sub alt nik si incearca sa dreaga busuiocul, spunand accetuat ca forumistul voteaza. Nu-I adevarat caci cele mai multe voturi vin de la administratorul forumului in incercarea de intoxicare cu privire la opinia generale a forumistilor.
Agentul foloseste mijloace de intimidare specifice agentului de profesie: amenintari cu m.o.a.r.t.e.a. , sperietura cu razia SRI (oare cati forumisti cunosc semnificatia cuvantului razie, el stie caci nu este foarte tanar).Ex: una dintre amenintarile cu *** poastata pe 4.02 de agent la adresa mea:
“Ultimul avertisment
Hai, mai baiete, inapoi! Iti spun cu binele. Daca mai intirzii mult, trimit vlajganii dupa tine. Ti-am cumparat camasa noua, cu niste mineci luuuungi!
Ne-au trimis si olandezii niste medicamenteee, bomboane, nu alta. De data asta scapi sigur de "obsesia Basescu". Nu esti singur in camera capitonata. Mai sint si niste ziaristi, renumiti, cu acelasi diagnostic. E ultimul averisment. “

Analiza mesajului de intoxicare de azi privind dosarul “Siamezii" in curand caci este foarte semnificativ.

Agentul intoxica profesionist, ex dosarul “Siamezii"

In postarea de azi privind “Siamezii" , agentul incearca sa intoxice. In primul rand recunoaste existenta unui dosar informative de cercetare pentru mine si cel care utilizeaza nik gelu, cu nume de cod “Siamezii". Nu neaga existenta dosarului pentruca nu stie de unde stiu despre el si ce stiu despre caz. Incearca in schimb sa intoxice cu privire la motivele urmaririi mele. Adevarul este ca s-a inceput aceasta urmarire din cauza dezvaluirilor privind afacerea celor 24 miliarde din si cu motivul Iraq, afacerea Bechtel, este vorba de banii dati in secret si inelegerea secreta intre Basescu si Bechtel si reaprinderea cazului “rapirea ziaristilor" care este legata si de cazul Heyssan.
Pe agent nu-l intereseaza injuraturile la adresa lui Basescu caci le contracareaza cu aceeasi moneda, sub nik dinpulime.
Intoxicarea privind dosarul “Siamezii"consta in a inventa fapte neadevarate, intrun limbaj de specialitate pentru , carer sa distraga atentia de la adevatele motive ale urmaririi, dezvaluirile grave la adresa lui Basescu. Aveti segmentele din mesaj care arata clar ca este vorba despre un specialist in probleme specifice activitatii informative, inca o dovada ca tonomatul este agent specializat.Iata segmentele
“numere de masini urmarite"
“ mesaje codificate, prin grila, cater o adresa inca necunoscuta"
“ scurgeri de imformatii care pot prejudicia securitatea unor institutii importante de la cel mai inalt nivel “
“au eliminat anumite cuvinte repetate la nesfarsit, iat textul a devenit usor lizibil si cat se poate de cortrnt"
“se referea la o adresa din Bucuresti, si oferea datalii si mumerele reale ale unor masini oficiale urmarite bineinteles clandestine"
“la data respectiva mesajul a fost repetat de sase ori cu modificare insignifiante"
“interventiile direcre in care apar mesaje cifrate au un cuvant. (arata tot comentariul)"
“oferea datalii si mumerele reale ale unor masini oficiale urmarite bineinteles clandestin !"
“Interventiile direcre in care apar mesaje cifrate au un cuvant cheie pe care nu l-am putut afla !"
“Nu este inca destul de clar, daca "Siamezii" apartin aceluiasi serviciu sau daca exist in realitate o legatura intre cei doi “
Aveti exemplu clar de intoxicare, facuta in mod profesionist, de tonomatul (cel care face propaganda continua pentru Basescu sub diferite nikuri). Nu uitati c aieri la ora 4 dimineata, acelasi agent, chiar sub acelasi nik a lansat amenintarea “SRI face razie"pe forum. De unde poate sti un forumist de razie? De ce SRI nu intervine in urma acestei interventii? In mod normal acest “forumist"nu mai avea acces la forum incepand de ieri, caci identificarea forumistului este o joaca pentru un serviciu.

Agentul pune mesaje simple pentru a duce in derizoriu mesajele mele referitoare la desconspirarea lui.
Incercati sa judecati singuri, cititi cu atentie ce am postat si comparati cu mesajele agentului date ca exemplu.

agentul tonomat, explica lucrurile concrete, poti?????????????????

raspunde la chestiunile ridicate in cele patru analize.
Intoxici in continuare cu injuraturi.
Raspunde la lucrurile concret descrise. arata ca nu este asa, dar explicand.
Poti explica?????????

Dinescule de ce iti place sa te joci de-a securistii?

Raspunsul ar putea fi faptul ca, la interventia lui Zaharia Stancu care era presedintele Uniunii Scriitorilor ,Dinescu a fost trimis sa-si satisfaca stagiul militar la Trupele de securitate.I-au fost utile cunostintele capatate la securitate pe care apoi si le-a desavarsit la Academia "Stefan Gheorghiu" pe care a urmat-o si absolvit-o tot cu ajutorul aceluias Zaharia Stancu.De ce n-a reusit "poetul"sa intre la alta facultate nu se stie...Apropos!Ce-o mai face soacra lui Dinescu ,doamna Loghinovskaya,care a fost membra cotizanta a PCUS(Partidul Comunist din Uniunea Sovietica) pana in 1991 cand a fost dizolvat de Gorbaciov?Va plac aceste stiri?

 

da' popilor de ce le-a placut?

Personal nu ma intereseaza Dinescu. Probabil ca daca ar fi fost altul tot nu ma interesa. Ceea ce ma scoate din sarite e ca unii cetateni ai Romaniei sint mai sus decit alti cetateni ai Romaniei. Stau si ma intreb cum Dumnezeu biserica catolica a avut curajul sa recunoasca ca a colaborat cu regimurile comuniste si BOR-ul se ascunde cit poate. Oricum sansa care am avut-o acum 18 ani s-a dus si toti cei care conduc sint tot din fostul PCR. Da' stau si ma gindesc cum dadeau popii cu gura dupa ce venea un necajit care vroia sa se spovedeasca. Preotii aia nu numai ca au calcal in picioare toti acei oameni dar si-au batut joc de credinta lor (sau, ma rog, cea pe care o reprezinta). Practic mi-au aratat, inca o data daca mai era nevoie, ca biserica nu e altceva decit o modalitate de control. Si acum continua in acelasi mod. Daca ar fi fost o sora mare ca Germania care a dat legi in 89 ca toti cei din STASI si colaboratorii sa nu aiba acces la putere poate nu mai scriam acum pe forum. Dar nu a fost sa fie. Tura urmatoare ... Bafta romani.

lasa mai vrajala!!!

Toti popii merita sa fie spinzurati de funiile clopotnitelor din parohiile in care inseala credinciosii vorbindu-le in numele lui uciga-l toaca si nu in numele lui Iisus a carui credinta o batjocoresc in fapt. Daca aveau putina umilinta in ei, imediat dupa Dec. 89 trebuiau ca, toti popii care au turnat enoriasii la Securitate sa-si fi recunoscut singuri greselile si sa se fi lepadat de hainele patriarhale. Dar asa ei continua sa-si faca de cap turnind si astazi credinciosii la SRI.

dinescu-papagalul

DINESCULE, DEMULT NU MA MAI UIT LA EMISIUNEA TA, ESTI UN RATAT SI IMI PIERD VREMEA, MAI BINE DU-TE IN VIE LA MOSIE SI FA CE STII DE MULT: BEA SI SCRIE PROSTII, DAR NU MAI GANDI SI NU MAI VORBI

 

lasa mai vrajala!!!

Toti popii merita sa fie spinzurati de funiile clopotnitelor din parohiile in care inseala credinciosii vorbindu-le in numele lui uciga-l toaca si nu in numele lui Iisus a carui credinta o batjocoresc in fapt. Daca aveau putina umilinta in ei, imediat dupa Dec. 89 trebuiau ca, toti popii care au turnat enoriasii la Securitate sa-si fi recunoscut singuri greselile si sa se fi lepadat de hainele patriarhale. Dar asa ei continua sa-si faca de cap turnind si astazi credinciosii la SRI.

Bai taticu,

Da-mi, te rog, un singur exemplu in care un preot a tradat taina spovedaniei mergand la securitate si turnand cele aflate si iti voi spala picioarele in fiecare zi pe care Dumenzeu mi-o va mai lasa pana la sfsitul vietii. Daca nu esti in stare, te las sa te cataloghezi singur din punct de vedere uman.

Chiar vrei DOAR UNUL???

De exemplu, mitrobelitul Banatului - "Pãrintele" Nicolae Corneanu!!!!
Mai Vrei? - Pãrintele Puiu, de la Biserica Eroilor Revolutiei, din Timisoara!!!
Cam CÂTI ai vrea din zona Timisoarei - iti pot da CEL PUTIN 20 - 25 de nume?... S-au spurcat la bine, pre-curviosiile lor - popii!!!! Asadar, nu te mai agita asa, sã nu-ti dea sangele pe nas!!!!

L-ai uitat pe Prea Fericitul!

De ce a disparut dosarul lui de securitate? Stim cu totii ca cei ce pleaca afara, trimisi sau in excursie li se faceau dosare!
Asta-i poporul roman: naiv si prost, dus usor de nas de smecheri!

Si asta pentru ca???

Enoriasii sunt drogati cu ajutorul vinului de la Sfinta Impartasanie. Droguri foarte eficiente puse la punct in anii dictaturii proletare si experimentate la greu pe detinutii din lagarele si inchisorile comuniste, Pitesti, Gherla, Sighet. De ce credeti ca, Arhiva Securitatii e tinuta la secret si nu se deconspira in primul rind chiar slujitorii cultelor religioase??? Cea mai perfida arma de manipulare si indobitocire a poporul a ajuns sa fie chiar BOR subjugat total de Securitate=SRI.

Nea Dinescule,

Unde este cererea matale de demisie daca nu vei pastra vechile drepturi de a vorbi, fara sa te intrebe nimeni despre ce spui? Oare nu cumva avantajele unei functii de demnitar te-au facut sa "uiti" de pozitia de inransigent?

 

Oameni buni(si rai)!

Nu numai Boaitele Fatarnice sunt vinovate de Tradarea fata de Cristos!
Vinovati sunt si KRetinii (crestinii) care se CALCA pur si simplu in picioare sa le sarute Ghiarele de Satane Rosii!
Sigur i-ati vazut la TV cum se napustesc pur si simplu dupa ore sau nopti nedormite sa le insface si sa le sarute Miinile Murdare ! Si le mai si spun "Prea Sfinte" sau mai stiu eu ce prostie. Mai bine zis "Prea Tradatorilor de Isus"!
Prostimeea ce da navala nu vede formele de BUTOI plin cu Scirna ce au majoritatea "prea Sfintilor"? Grasi si nesimtiti!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor