Ziare.com

Eleve de liceu din Capitala, donatoare la clinica Sabyc

Luni, 27 Iulie 2009, ora 13:36

   

Eleve de liceu din Capitala, donatoare la clinica Sabyc
Medicii retinuti in urma scandalului de la clinica Sabyc isi racolau donatoarele din randul elevelor de liceu din capitala, potrivit procurorului de sedinta ce a reprezentat acuzarea in recursul de luni al inculpatilor, judecat la Curtea de Apel Bucuresti.

Dezbaterile in cazul celor trei arestati s-au incheiat, luni, iar magistratii urmeaza sa decida daca argumentele procurorului pentru mentinerea incarcerarii, printre care si acela ca unele dintre donatoarele de ovocite erau minore, sunt intemeiate, transmite Mediafax.

In cadrul dezbaterilor de la Curtea de Apel, procurorul a aratat ca Tribunalul Bucuresti a retinut in mod corect faptul ca cei trei arestati profitau de starea financiara precara a clientelor lor, precizand ca printre donatoare s-au aflat si fete racolate de la liceele din Capitala si zonele limitrofe.

In replica, avocatii celor trei au aratat ca sub nicio forma cei trei nu au recoltat ovocite de la minore, precizand ca fisele medicale ridicate de la clinica Sabyc vor dovedi acest lucru.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a judecat, luni, contestatia medicului specialist ginecolog si sef al clinicii Sabyc, Harry Mironescu, a fiului acestuia Yair Mironescu si a Ceciliei Borza, arestati preventiv in dosarul de trafic de ovule instrumentat de procurorii DIICOT.

Cei trei au fost arestati, in urma cu o saptamana de judecatorii Tribunalului Bucuresti, sub acuzatia de constituire a unui grup infractional organizat si de organizarea traficului de celule de origine umana in scopul obtinerii unui folos material.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2305 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

din nou zumzet

Este JALNIC daca int-adevar s-a ajuns si aici. Racolam eleve de liceu pentru prostitutie, racolam eleve de liceu pentru "donatii" ilegale de ovocite... Da' pentru CARTE mai adunam si noi elevele de liceu???
Dovada a grijei si responsabilitatii purtate de MTS, in forma actuala sau in orice forma din orice guvernare post-decembrista...

 

,,,,,,,,,,,,,

In Israel,aia vorbesc de ..Yair Meron si Harry Meron!! De cate ori si-au schimbat ovreii numele?

 

,,,,,,,,,,,

Am reverificat: vorbesc de Ari si Yair Meron!!!

lala jai

In Israel erau Meron,Yair si Ari,in Romania Harry si Yair ..Mironescu(bine ca nu si-au zis..Mironosescu!!!)

CLICA JI-DANEASCA....

Maine-poimaine aflam ca medicii astia ji-dani erau in cardasie cu rabinii traficantzi de organe ce au fost arestatzi la New York.....
Cand e vorba de argintzi, lacomia perciunatzilor nu are limite.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor