Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Elodia revine ca sa moara legal

Luni, 29 August 2011, ora 08:42
3194 citiri
Elodia revine ca sa moara legal
Foto: Arhiva

Elodia Ghinescu, avocata care a disparut fara urma in noaptea de 29 spre 30 august 2007 si de care nimeni nu a mai auzit de atunci, va putea fi declarata oficial moarta incepand de marti.

"La patru ani de la data la care o persoana a fost vazuta ultima data in viata, ea poate fi declarata moarta. Eu voi face anul acesta demersurile pentru ca Elodia sa fie declarata moarta pe cale judecatoreasca. Cadavrul ei va fi gasit fie din intamplare, fie daca domnul Cristian Cioaca va marturisi", a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, arata Adevarul.

In aceste conditii, politistul Cristian Cioaca, sotul femeii si principalul suspect, ar putea fi trimis in judecata pentru uciderea sotiei sale, chiar si in lipsa cadavrului.

Cioaca a intrat in atentia politistilor pentru ca a declarat disparitia sotiei abia pe 4 septembrie. Acesta a fost pus sub acuzare pentru omor calificat si propus pentru arestare preventiva, insa in lipsa cadavrului, s-a decis cercetarea in libertate.

Cautarea Elodiei Ghinescu va fi reluata in primavara

In plus, politistul a picat si testul poligraf, iar in apartamentul si masina sa s-au descoperit urme de sange. Testele ADN au demonstrat ca acesta apartinea Elodiei. Ba mai mult, sangele sotiei sale se afla si pe suportul in care Cioaca isi tinea pistolul.

La un moment dat, Cioaca a spus ca sotia sa avea un amant, Ilie Cristian, agent SPP plecat in misiune in Afganistan, si ca aceasta ar fi putut fugi de acasa. La randul sau, amantul a precizat ca avocata isi iubea mult prea mult copilul, pe atunci in varsta de doi ani, pentru a face un asemenea gest.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elodia Ghinescu disparitie, #Elodia Ghinescu, #Elodia declarata moarta , #ancheta