Femeia de serviciu respinge orice acuzatie de "spionaj" in cazul inregistrarilor de la Comisia Udrea

Sambata, 12 Septembrie 2009, ora 11:04
2433 citiri
Femeia de serviciu respinge orice acuzatie de "spionaj" in cazul inregistrarilor de la Comisia Udrea
Foto: Jurnalul National

Femeia de serviciu de la Camera Deputatilor care a avut ghinionul sa fie la lucru in ziua in care au fost facute inregistrarile neoficiale din Comisia de Ancheta Udrea a fost chemata sa dea note explicative in cadrul investigatiilor facute pentru aflarea celui care a facut aceste inregistrari.

"In momentul in care am intrat in sala nu am avut nimic la mine si nici nu stiu cum arata acel aparat (n.r. - destinat inregistrarii). Precizez ca eu nu am intrat in sala in timpul comisiei, nici nu m-am apropiat de usa salii, doar atunci cand nu mai era nimeni in sala din comisie, dar am intrat si iesit impreuna cu paza", a scris cu mana ei ingrijitoarea, scrie Jurnalul National.

Femeia a recunoscut ca a mai intrat o data in incapere, dupa sigilarea salii, in incaperea respectiva, dar nici de data aceasta nu a fost singura.

"La ora 18:45 cand eu veneam cu liftul de jos de unde dusesem gunoiul, cu celalalt lift s-a reintors A.C., mi-a spus sa descui sala, eu i-am spus ca este incuiata si sigilata de paza si nu am cheia la mine. Am mers la biroul administrativ am luat cheia, am descuiat, am intrat impreuna in sala, dansul s-a indreptat la fiset de a pus niste acte si doar cateva minute au durat dupa care am iesit impreuna. Am sunat la dispecerat, am anuntat ca domnul a plecat sa vina din nou sa sigileze sala, in cinci minute a revenit a sigilat si fiecare a plecat", arata ingrijitoarea.

"Dupa acest incident am fost chemata la d-nul Petra si eu am spus cum am reactionat, dar imi sustin declaratia ca eu nu am detinut nici un fel de aparat de inregistrat si nici nu stiu cum arata", isi incheie ea nota explicativa.

Si referentul din cadrul Directiei tehnice, adica tehnicianul care a fost la butoane in sala in ziua respectiva, un anume I.C, spune ca nu are nicio legatura cu inregistrarile membrilor Comisiei de Ancheta Udrea.

El mai arata ca nu intra in atributiile sale sa intrerupa echipamentul de calcul si precizeaza ca, chiar daca instalatia a ramas pornita cateva minute, niciun microfon nu a fost activat de comisie "si deci nu putea fi o sursa de inregistrare" si nici in sala nu a vazut nimic deosebit.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#inregistrari Comisie Udrea, #ancheta inregistrari Udrea , #ancheta