Florin Calinescu - posibil candidat PSD la Bucuresti

Vineri, 28 Martie 2008, ora 07:17
4631 citiri
Florin Calinescu - posibil candidat PSD la Bucuresti

Dupa anuntul unei posibile candidaturi a lui Ion Iliescu la Primaria Capitalei, presa de vineri vine cu o varianta si mai halucinanta: surse din PSD citate de "Gardianul" spun ca partidul il va sustine pe actorul Florin Calinescu pentru postul de edil sef.

De altfel, actorul este cunoscut ca fiind un apropiat al PSD de foarte multa vreme. Numele actorului a mai fost vehiculat pentru Primaria Voluntari la localele din 2004.

Candidatul principal al PSD pentru Capitala, Marian Vanghelie, a recunoscut de altfel ca isi cauta un eventual inlocuitor. Insa el a spus ca nu este vorba despre Calinescu, lasand o urma de indoiala atunci cand a precizat ca deocamdata persoana cu care a discutat nu este hotarata.

Si liderul Madalin Voicu, purtatorul de cuvant al staffului de campanie PSD, a recunoscut ca declaratia sa referitoare la un candidat surpriza a fost facuta cu mandat de la partid. Totusi mai trebuie spus ca in ultima iesire publica a presedintelui Traian Basescu, acesta l-a atacat dur pe Florin Calinescu, ceea ce ar putea fundamenta aparitia ideii de candidatura a actorului la Capitala.

Primarul de la sectorul 5 a marturisit ca a avut discutii de tatonare cu un potential candidat PSD la Capitala, care "deocamdata nu e convins ca vrea sa candideze", dar a respins categoric ca varianta ar putea fi Florin Calinescu, cum s-a vehiculat in anumite medii.

"Nu am discutat cu el (cu Calinescu-n.r.). In mod sigur va pot spune ca persoana cu care am discutat nu e actor si nici nu provine din mediul artistic. Ca sa sustin pe altcineva, trebuie sa am garantia ca pot sa castig la sigur cu persoana respectiva", a declarat Vanghelie, aratand ca este in carti "o persoana care are o imagine in politica, nu este femeie, e din PSD si va putea sa castige avand si sprijinul meu".

O solutie ar putea fi chiar Miron Mitrea, pe care Vanghelie nici nu a infirmat-o, nici nu a confirmat-o, dar a recunoscut ca are relatii destul de apropiate cu coordonatorul campaniei electorale a social-democratilor.

Contactat telefonic, Florin Calinescu a spus ca in momentul in care s-ar decide sa candideze ar organiza o conferinta de presa, ar iesi public cu un anunt si ar pleca de la Pro TV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#calinescu florin, #Iliescu, #PSD, #primarie, #Bucuresti , #ancheta