Geoana, consiliat de noii asociati Gusa si Vantu

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 21:54
3163 citiri
Geoana, consiliat de noii asociati Gusa si Vantu
Foto: qmagazine.ro

Cozmin Gusa, care nu degeaba a anuntat la sfarsitul lui ianuarie ca se retrage din politica, si-a facut o firma de "consultanta pentru afaceri si management" impreuna cu miliardarul Sorin Ovidiu Vantu.

SOCO Dezvoltare & Management SA, isi are sediul in Splaiul Unirii nr.6, in aceeasi cladire in care se afla sediul societatii de brokeraj Gelsor, si are un capital de 100.000 de lei, distribuiti in 100 de actiuni nominative. Vantu si Gusa detin fiecare cate 50 de actiuni.

"Nu eu l-am luat pe domnul Gusa, ci as spune, mai degraba, ca el m-a luat pe mine... In orice caz, ma bazez pe vasta experienta manageriala a domniei sale pentru a derula o activitate cat mai profitabila, de consultanta", a declarat Vantu pentru Qmagazine, adaugand ca a infiintat firma respectiva "pentru a mai face niste banuti".

Ce inseamna SOCO?

Administrator al firmei este Cozmin Gusa, iar cenzori sunt Strinu Iuliana, Vlad Puiu Marinel si Dajiu Mihaela Simona. Mandatul lui Gusa se incheie la 29.01.2013.

Iuliana Strinu a fost mandatar financiar al PIN, partidul al carui lider a fost Cozmin Gusa. Vlad Puiu Marinel a candidat pentru un post de consilier local la sectorul 2 din partea PIN, iar Dajiu Mihaela Simona a candidat tot din partea PIN la CGMB.

Gusa, Vantu, Geoana si Basescu

In timp ce Vantu spune ca nu da consultanta politica, se pare ca partenerul egal Gusa a spus altceva in conditiile in care printre primii clienti se numara liderul PSD, Mircea Geoana.

Maimult, surse din PSD au confirmat, miercuri, ca Gusa va fi consilier al presedintelui PSD Mircea Geoana.

Intrebat in legatura cu faptul ca Gusa a devenit consilier al liderului PSD Mircea Geoana, Sorin Ovidiu Vantu a comentat: "E treaba domnului Gusa pe cine consiliaza in afara programului la firma, ideea e ca noi, la SOCO, nu vom acorda consultanta politica".

In contextul in care Geoana este clientul lui Gusa si Vantu, sa fie oare asta explicatia acuzatiilor tot mai fervene ale presedintelui Basescu impotriva "mogulului" de la Realitatea?

Nu mai departe de marti Traian Basescu l-a atacat din nou pe Sorin Ovidiu Vantu, la pachet cu Dan Voiculescu, adica trustul "feneist si cel crescentian", dupa cum s-a exprimat el.

Basescu a criticat aspru si afirmatia televizata a lui Vantu, care a spus ca are 150 de oameni in diverse trusturi de stat, presedintele opinand ca declaratia "nu arata doar cinism, ci si determinarea acestui tip de om de a face din stat lacheul lui".

"Constat, intr-adevar, ca domnul Basescu are tot mai dese accese de furie impotriva mea, a presei, in general, dar asta e strict problema domniei sale... sper sa ii treaca, pana la urma", a raspuns Vantu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Gusa Vantu, #Gusa consilier Geoan, #Geoana Basescu Vantu , #ancheta
Comentarii
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
Noi românii sîntem tare proşti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4