George Copos si Irina Loghin, amendati si anchetati de ANI

Vineri, 27 Martie 2009, ora 09:17

   

George Copos si Irina Loghin, amendati si anchetati de ANI
Conservatorul si omul de afaceri George Copos este cercetat de inspectorii de integritate, dupa ce, la finalul mandatului de senator, nu a mai depus declaratia de avere.

In prima instanta, Copos si alti fosti senatori vor fi amendati, iar ulterior Agentia Nationala de Integritate (ANI) va declansa din oficiu procedura de verificare a averii impotriva acestora, au precizat oficialii ANI pentru Evenimentul Zilei.

In afara de Copos, alti 13 fosti senatori trebuiau sa depuna in urma cu circa trei luni declaratiile de avere si interese de la incheierea mandatului. Ei vor fi sanctionati "cu amenda de la 100 lei la 500 lei si declansarea din oficiu a procedurii de control".

Din partea PRM au omis declaratiile de avere Irina Loghin, Constantin Gaucan, Petru Stan si Dan Claudiu Tanasescu.

Intre democrat-liberalii care au "uitat" de declaratiile de avere se numara Aurel Ardelean, Maria Petre si Nicolae-Vlad Popa, in timp ce, din partea PSD, figureaza Corina Cretu si Ovidiu Cretu.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2575 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
McGigi
rank 1
Asocierea din titlu...
...merita toti banii.
romanul
rank 1
100 lei amenda
Iti vine sa razi! La excrocherii de miliopane de euro, sa dai o amenda de 100 de lei iar pentru infractiuni minore sa vari la zdup, batrani neajutorati! Justitie romaneasca de kko...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor