Jean Maurer dezvaluie motivul ranchiunii dintre Ion Tiriac si Sergiu Nicolaescu

Duminica, 01 Noiembrie 2009, ora 23:46
32921 citiri
Jean Maurer dezvaluie motivul ranchiunii dintre Ion Tiriac si Sergiu Nicolaescu

Jean Maurer, fiul fostului demnitar comunist Ion Gheorghe Maurer, face dezvaluiri despre cum le-a cunoscut pe cele doua mari iubiri ale lui Tiriac, Erika Braedt si Mikette von Issenberg, mama lui Ion Ion Tiriac.

Intr-un interviu acordat cotidianului Libertatea Maurer sustine ca Sergiu Nicolaescu s-a cuplat cu sotia lui Tiriac chiar in casa sa.

"Tiriac venea tot timpul la noi cu sotia sa. Erika Braedt, prima nevasta a lui Tiriac, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi in casa, in timpul unor sarbatori de iarna, pare-mi-se, in 1965. Sergiu, Tiriac si sotia sa, Erika, erau invitatii tatalui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se saturase de Tiriac, era nemultumita de el", a declarat Maurer.

Fiul Ion Gheorghe Maurer sustine ca in urma aventurei de la acea vreme, Erika si Tiriac au divortat, ceea ce a alimentat ranchiuna intre Tiriac si Nicolaescu.

"Nicolaescu s-a cuplat cu sotia lui Tiriac la mine in casa. Am cunoscut-o bine si pe Mikette von Issenberg, mama lui Ion Ion Tiriac. Cand a nascut ea, Tiriac nu era in tara. Eu am dus-o la maternitate, la Giulesti, impreuna cu un om de-al lui Tiriac, Gigi Mirica. Am stat pana ce femeia a nascut.

Mi se pare ca doctorul care s-a ocupat de ea era Bogdan Marinescu. Imi amintesc ca Tiriac a incercat tot timpul sa-i ia copilul. Daca nu ma-nsel, pe Ion Ion l-a crescut Rodica, sora lui Ion Tiriac", a completat Maurer.

Citeste si:
Vasile Dîncu nu se teme de remaniere: ”Sunt pure invenții”
Vasile Dîncu nu se teme de remaniere: ”Sunt pure invenții”
Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a negat luni, 15 august, zvonurile conform cărora ar urma să fie schimbat din funcție. Întrebat, la festivitățile dedicate Zilei Marinei Naționale de...
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Fostul lider al PNL, Florin Cîţu, afirmă, luni, 15 august, într-o postare pe Facebook, că în 2022 România se împrumută la dobânzi mai mari decât în 2020 şi 2021, el precizând că...
Comentarii
pascht
rank 2
Tara arde si baba se peaptana
satisitul
rank 4
nici nu putem sa dorm in aceasta noapte