Ziare.com

Locuintele ANL: liste doar pentru politicieni, tinute la secret

Miercuri, 06 Mai 2009, ora 10:33

   

Locuintele ANL: liste doar pentru politicieni, tinute la secret
Blocurile construite de ANL pentru a le oferi o sansa tinerilor sunt pline ori de politicieni, ori de rude ale acestora, ori de diversi clienti politici.

Insa, desi listele cu ocupantii apartamentelor ar trebui sa fie publice, deoarece sunt construite din bani publici, ele sunt tinute ascunse de edili deoarece contin nume mult prea sonore care le-ar strica imaginea.

Orasul Focsani, de exemplu, a ajuns vestit dupa ce, in octombrie 2005, 1.500 de familii tinere, cu venituri modeste, au fost devansate, la atribuirea a 36 de apartamente, de tot atatia social-democrati, informeaza Gandul.

Printre acestia se numara consilierii judeteni Adrian Grosu si Gabriel Nedelcu, fostul prefect Catalin Vrabie, fiul fostului senator Fevronia Stoica (patron al unui lant de farmacii), fiul fostului consilier judetean Mihai Racovita, nora directorului economic al Consiliului Judetean Vrancea, directorul RAR Vrancea, Alin Trasculescu. Acestora li s-au adaugat judecatori, executori judecatoresti si avocati.

Situatia nu este mai roz nici in Capitala, unde, in Sectorul 4, Toate cele 24 de apartamente date in folosinta au fost ocupate de functionari ai Primariei, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Educatiei si Ministerului Transporturilor.

Toti acesti chiriasi isi vor putea cumpara apartamentele la pretul de inventar, care este cu mult sub cel al pietei.

Guvernul a anuntat ca pretul mediu de vanzare al uneia din cele 14.745 de locuinte ANL actualmente inchiriate va fi de 40.000 de euro.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2714 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

pe ei

uite ce sa-ti zic ca parca noi nu stiam de matrapazlicurile astea ; ce noutate , ce descoperire face presa ;

 

se poate si altfel

EXEMPLU: in Constanta, repartizarile s-au facut prin tragere la sorti, in piata publica !

asta-i Mazare, pe care multi il musca de partile intarite :-)))

Case ANL

Ce credeti ca in Americuta casele de la primarie se dau altfel ? Va inselati

 

BBoule, in AMerica nu se da de pomana decat pentru ciori!

Asta asa ca sa stii si tu sa nu mai stai cu minutza intinsa la stat si sa nu mai dai exemple din tara in care te visezi dar nu vei ajunge niciodata! Treci la loc in mocirla ta mormolocule!

locuri

sa dea Allah,sa-i faca pe toti imbogatitii de "razboi"de la noi sa-si ia locuri de veci,nu case,sa intre in gropi si sa mai iasa cind o sa -i strig eu pe numele mic pe fiecare,si asta din memorie.

 

asta

este adevarata crima organizata si nicidecum gainariile la care se fac referiri de cele mai multe ori.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor