Ziare.com

Melania Vergu va returna banii cheltuiti fara respectarea legii

Marti, 08 Iunie 2010, ora 20:15

   

Melania Vergu va returna banii cheltuiti fara respectarea legii
Fostul consilier al ministrului Educatiei Melania Vergu spune ca va returna cei 12.000 de lei cheltuiti fara respectarea legii in cadrul proiectului derulat de Edu Tim.

"Sigur ca firma va plati acesti bani. Este o greseala. Nu am stiut ca secretara proiectului nu poate face parte din delegatia care a efectuat o vizita de studiu in Austria. La fel am omis faptul ca sediul puctului de lucru din Bulevardul Aviatorilor nu a fost prins in proiect", a declarat, marti, pentru Mediafax Melania Vergu.

Potrivit fostului consilier, aceste probleme vor fi remediate si proiectul va continua.

AMPOSDRU a anuntat ca a constatat nereguli cu privire la modul in care s-au cheltuit aproximativ 12.000 de lei in cadrul proiectului derulat de Edu Tim, comisia de control stabilind ca banii urmeaza sa fie recuperati.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1089 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Da baia???

Da debaraua ati prins-o in proiect? Dar baia? ca poate hartia igienica necesara in proiect nu o mai puteti deconta. Sunteti jenanta cu cucoana.

 

Bravos

Dar despre "achizitia de servicii de telefonie mobila" nu s-au legat? Cu oarece bunavointa or fi fost considerate cheltuieli pentru "conectare la retele informatice", doar nu degeaba se cerea sa se ofere si "internet mobil-modem internet" (http://www.edutim.ro/Documente/DOCUMENTATIE_TELEFOANE_SI_NET%5B2%5D.doc)

Si probabil achizitia centralei termice intra la capitolul "Cheltuieli de tip FEDR", in vederea reabilitarii utilitatilor :D
(http://www.edutim.ro/Documente/anunt%20publicitar%20centrala.pdf)

Si poate si cele 2 televizoare LED 40" sunt justificate prin natura complexa a proiectului :D (http://www.edutim.ro/Documente/Documentatia%20pentru%20ofertanti%20-%20achizitie%20de%20Echipamente%20si%20softuri%20de%20natura%20IT.doc)

Multe succese se zaresc prin prisma acestui proiect !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor