Metoda lui Chiliman: Cum sa furi 18 milioane de euro

Vineri, 07 Martie 2008, ora 10:32
4405 citiri
Metoda lui Chiliman: Cum sa furi 18 milioane de euro

"Blogul de primar bucurestean" al edilului de la sectorul 1, Andrei Chiliman, aduce joi in atentia cititorilor o informatie mai putin obisnuita si anume "Cum sa furi 18 milioane de euro!".

In contextul in care Costica Constanda a usurat conturile Primariei Capitalei de aproape 18 milioane de euro, acesta nu ii poate utiliza din cauza lui Chiliman. Asta pentru ca schimbul de terenuri - Satul Francez, parcul Bordei - nu s-a putut face fara certificatele de urbanism, pe care Primaria Sectorului 1 nu le-a eliberat.

"Videanu vrea sa scoata din visteria Capitalei 18 milioane de euro cu mana mea! O afirm cu toata convingerea si sunt cat se poate de constient de acest lucru. Ceea ce se intampla in cazul Bordei este o tactica de tip mafiot in care mi se cere sa fiu complice, iar pentru ca o refuz sunt executat public", scrie bloggerul Andrei Chiliman.

"Mi s-a bagat sub nas sa semnez un act prin care deveneam complice la jaf si pentru care purtam raspunderea. Au nevoie ca de aer de acest lucru. Ei puteau rezolva simplu actele. Videanu semna si schimbul Bordei-Satul Francez se realiza. Semnatura mea este nu numai optionala dar si inutila. Din punct de vedere legal. Public, din punct de vedere al imaginii, nu. Au nevoie de un complice", mai spune edilul de la sectorul 1.

In incheiere, pe Andrei Chiliman nu l-ar deranja ca omul de afaceri Constanda sa intre pe fir la afacerea Casa Poporului, aducandu-i un beneficiu si lui Adriean Videanu. Tot a venit seicul Qatar-ului in Romania si a ramas impresionat de cladire.

"Daca intra pe fir Constanda, scapam si de monstruozitate si aduna si Videanu ceva bani pentru partid", a conchis Chiliman.

Edilul Capitalei a amenintat ca, in cazul in care banii vor ramane la dispozitia lui Constanda, va da in judecata consilierii si pe primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

Pe de alta parte, Videanu si-a manifestat regretul ca edilul de sector nu a inteles necesitatea de a solutiona problema in cazul Constanda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#chiliman, #Videanu, #Constanda, #Bordei, #executare , #ancheta