Ministrii se vaita de factura la intretinere

Joi, 21 Februarie 2008, ora 09:51
2817 citiri
Ministrii se vaita de factura la intretinere

Ministrii Ludovic Orban, Paul Pacuraru, Attila Korodi si prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, se plang ca factura la intretinere este destul de mare, desi au salarii cu multe zerouri in coada, relateaza Click!, in editia online de joi.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban (foto), spune ca este nevoit sa scoata din buzunar, pentru plata intretinerii la un apartament cu trei camere, situat in Cartierul Balta Alba, la periferia Bucurestiului, 550 de lei.

"Nu am centrala proprie, doar repartitoare. Cu toate ca mi-am reglat caloriferele la minim, am doar 21 de grade Celsius in casa, platesc destul de mult.

Mi se pare foarte ciudat acest lucru. Parerea mea este ca noi, cei care nu ne-am instalat centrala termica, platim pierderile acumulate in bloc", se plange demnitarul.

Si lui Attila Korodi, ministrului Mediului, i se pare ca plateste prea mult pentru factura de la intretinere.

"Locuiesc singur intr-un apartament cu 3 camere si am de achitat luna asta 500 de lei. Am noroc ca nu trebuie sa platesc prea mult la alte utilitati, intrucat nu stau prea mult pe acasa", el.

"Eu cu sotia locuim intr-un apartament cu 4 camere si platim 1.000 de lei la intretinere. E mult. Folosirea panourilor solare e singura solutie ca factura sa scada", crede prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan.

El locuieste intr-un bloc exclusivist, de pe Strada Aurel Vlaicu, din buricul Capitalei. Imobilul are cinci etaje, iar pe o scara nu stau mai mult de 11 familii.

"Probabil ca din cauza asta platesc asa de mult. Numarul de familii conteaza", se consoleaza Stolojan.

Pentru apartamentul din Galati cu 3 camere, ministrul Muncii, Paul Pacuraru, achita la administrator 350 de lei. El mai plateste, insa, si in Bucuresti, pentru o locuinta de serviciu, inca 500 de lei.

Paul Pacuraru si Attila Korodi, locuiesc in acelasi bloc, intr-un imobil de serviciu cu 6 etaje situat pe Strada Mihai Eminescu din Capitala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Administratorul unui bloc, care a furat 200.000 de lei din banii plătiți de locatari pentru întreținere, va fi trimis în judecată
Administratorul unui bloc, care a furat 200.000 de lei din banii plătiți de locatari pentru întreținere, va fi trimis în judecată
O femeie de 37 de ani, administratoare a unui bloc de locuinţe din municipiul Piteşti, este suspectată de comiterea infracţiunii de delapidare, cu un prejudiciu de 200.000 de lei, bani ai...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#politicieni, #se vaita, #intretinere , #ancheta