Nadia are afaceri in Romania, dar nu vorbeste despre ele

Miercuri, 12 Noiembrie 2008, ora 09:40
5877 citiri
Nadia are afaceri in Romania, dar nu vorbeste despre ele
foto Libertatea

Celei mai valoroase gimnaste a tuturor timpurilor, Nadia Comaneci, ii datoram mare parte din renumele, nu peste tot negativ, pe care tara noastra il are in afara granitelor.

Dovada ca este atasata de tara sa si ca are incredere ca lucrurile se vor aseza si aici e faptul ca Nadia are afaceri in Romania. Nu-i place, insa, sa vorbeasca despre asta.

Fosta gimnasta, care isi sarbatoreste, miercuri, ziua de nastere, a acceptat invitatia reporterilor Libertatea de a le da autografe chiar la redactie.

Nadia Comaneci a vorbit despre calitatea ei de ambasadoare onorifica in lume, despre condusul prudent, ea fiind o inamica a vitezei, chiar daca in tinerete mai gresea, despre baiatul ei, Dylan, care va avea si cetatenie romana, si despre pasiunea ei pentru radio.

Nadia Comaneci a povestit reporterilor cum, invitata fiind la masa liderului de la Casa Alba, George W. Bush, ea i-a povestit celui mai puternic om din lume despre tara sa. Mai in gluma, mai in serios, acesta a intrebat-o daca ar accepta sa-i fie ghid in Romania. Cei doi s-au revazut, in scurt timp, in Romania, semn ca vorbele Nadiei au avut ecou.

Intrebata daca este atrasa de masini, la fel ca sotul ei, Bart, care este pasionat de raliuri, fosta gimnasta a declarat ca prefera sa conduca prudent. A recunoscut, insa, ca are o dorinta secreta: aceea de a avea nu neaparat un post radio, pe care recunoaste ca nu stie daca ar putea sa-l managerieze (dar s-ar descurca Bart, asa dupa cum marturiseste), cat o emisiune proprie, un fel de Morning radio.

De altfel, Nadia si sotul ei au comentat in direct concursul de gimnastica de la Beijing, pentru renumitul post de televiziune Mexican Televisa.

Intrebata daca si-ar scoate la licitatie tricoul care i-a adus succes, cu numarul 73, Nadia a declarat: "Nu voi accepta sa imi scot acest numar la licitatie. In viata ai parte de unele lucruri cu o valoare sentimentala inestimabila".

Nadia Comaneci avea doar 28 de ani cand a ales calea strainatatii. "Viata mea este o poveste prea extraordinara ca sa fie adevarata", a marturisit ea in presa americana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ghid util pentru alegerea ambalajelor potrivite afacerii tale
Ghid util pentru alegerea ambalajelor potrivite afacerii tale
Ambalajul nu este doar o necesitate practică pentru protejarea și transportul produselor; este și o extensie a mărcii tale, jucând un rol crucial în atragerea și reținerea clienților....
Părerea sinceră a Nadiei Comăneci despre participarea României la JO. Ce a spus despre Halep
Părerea sinceră a Nadiei Comăneci despre participarea României la JO. Ce a spus despre Halep
Fosta campioană olimpică la gimnastică Nadia Comăneci a declarat, sâmbătă, că se bucură foarte mult de revenirea pe teren a Simonei Halep, după suspendarea de dopaj, şi a menţionat că...
#Nadia Comaneci, #afaceri, #George W Bush, #tricou, #licitatie, #sofat, #Dylan, #radio , #ancheta