Oana Niculescu Mizil ii recita "poezii cu prostii" lui Ceausescu

Duminica, 01 Martie 2009, ora 13:58
11077 citiri
Oana Niculescu Mizil ii recita "poezii cu prostii" lui Ceausescu

Oana Niculescu Mizil l-a invins pe Gigi Becali, in lupta pentru Ferentari si acum trebuie sa se ocupe de unul dintre cele mai problematice cartiere din Capitala.

Pesedista a afirmat ca nu ii este frica sa mearga noaptea prin aceasta zona rau-famata si va incerca sa faca mai multe pentru oamenii din Ferentari, informeaza Evenimentul Zilei.

Locuitorii din Ferentari o considera o binefacatoare si o numesc "Laleaua Neagra", conform legendei care atesta ca acest nume l-a primit o femeie care i-a ajutat foarte mult pe rromii din zona.

Pesedista a adaugat ca nu a adaugat in declaratia de avere masini, pentru ca acestea sunt trecute pe societati, iar apartamentul este pe numele sotului ei.

Oana Niculescu Mizil isi aduce aminte cu placere de bunciul ei, fost ministru in regimul comunist. Pesedista are si amintiri placute din regimul comunist si mai ales amuzante.

"Am un unchi mai zapacit, Serghei. Stiu ca eram mici, el foarte tanar. A luat pliciul de la bunicul, s-a asezat pe gardul casei noastre si a inceput sa traga in Ambasada Rusiei. In 10 minute casa noastra era incercuita, inclusiv Ambasada Rusiei.

Un alt moment haios a fost de Craciun, cand trebuia sa spunem niste poezii la o serbare, in fata lui Ceausescu. Serghei si Donca ne-au invatat pe toti, eram opt nepoti, o poezie plina cu prostii. Ne-am dus langa brad, am inceput sa recitam poezia.

L-am vazut pe bunicul cum se scurgea pe scaun, se inrosise la fata, Ceausescu ramasese perplex. Serghei in spatele salii era pe jos de ras. Aveam un telefon cu fir rosu. O sunam pe Elena Ceausescu care ne inchidea telefonul. Ii trimiteam flori lui bunicu' la minister, sunam sa comand si spuneam ca sunt din delegatia oficiala", a declarat Oana Niculescu Mizil.

Aceasta a adaugat ca il vedea pe Nicolae Ceausescu ca pe un om bun, care se purta frumos cu cei mici, dar sotia lui era o "femeie rea".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Oana Mizil Ceausescu, #poezii prostii Ceausescu , #ancheta