Patriciu despre Basescu: L-am vazut dand un pumn unui copil

Miercuri, 25 Noiembrie 2009, ora 23:10
13348 citiri
Patriciu despre Basescu: L-am vazut dand un pumn unui copil
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat miercuri seara ca nu a fost si nu va fi de acord cu o intelegere PNL - PD-L, mai ales pentru ca impotriva lui Traian Basescu are ceva persoanal, dupa ce l-a vazut lovind un copil in 2004 la Ploiesti.

"Impotriva lui Traian Basescu am o chestiune personala. In 2004 la Ploiesti l-am vazut dand un pumn unui copil care din greseala strigase Traiasca Iliescu. Au fost si alti oameni care l-au vazut si care ar putea depune marturie daca nu ar fi membri PD-L", a declarat Patriciu, intrat in legatura directa de la Snagov la postul de televiziune Realitatea TV.

Patriciu spune ca Traian Basescu condamna in mod fals comunismul si ca pe el il mana in lupta dorinta de a vedea de "undeva de pe munte o tara libera".

In timpul emisiunii, Patriciu a mai spus ca in acesti ani lui personal nu i-a mers rau, dar ca oamenilor simpli nu le-a mers atat de bine. "Mie mi-a mers bine, ban la ban trage, este o vorba", a spus Patriciu.

In aceeasi emisiune a intrat in legatura directa prin telefon si Sorin Ovidiu Vintu, discutand despre intalnirile cu Dinu Patriciu, in special cea de miercuri dimineta.

"Nu am discutat nimic din toate astea (n.r. preluarea Postei Romane). Felicitari domnului Basescu, care a reusit sa isi faca un serviciu de informatii online. Voi continua sa ma intalnesc in public cu romani de-ai mei", a spus Vintu.

In legatura cu numeroase materiale aparute in presa, chiar si in trustul sau, Realitatea Catavencu, Vintu spune ca nu controleaza trusturile detinute de el si ca este constient de faptul ca in compania sa exista si sustinatori ai lui Traian Basescu.

"In trust exista si sustinatori ai domnului Basescu. Este optiunea lor. Singura mea optiune politica este un guvern competent, in rest cine o fi presedinte Dumnezeu cu mila. Candidatul meu preferat a iesit din cursa. Era domnul Crin Antonescu", a continuat omul de afaceri.

In ultimele zile au aparut in presa informatii potrivit carora, Sorin Ovidiu Vintu ar fi interesat sa cumpere Posta Romana, informatie infirmata de omul de afaceri miercuri seara. "In privinta Postei, aveti cuvantul meu de onoare ca nici macar o clipa nu mi-a trecut prin cap sa cumpar o adunatura de mortar si ciment", spune Vintu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Dinu Patriciu acuzatii Basescu, #Patriciu Vintu intalnire, #Patriciu Vintu discutii , #ancheta