Politicieni, avocati si medici ieseni, implicati intr-o orgie sexuala cu cocaina

Miercuri, 01 Aprilie 2009, ora 14:15
5721 citiri
Politicieni, avocati si medici ieseni, implicati intr-o orgie sexuala cu cocaina
Foto: Arhiva

Casa de vacanta a unui doctor iesean a fost folosita in acest weekend de niste politicieni, angajati SRI si avocati, pentru orgii sexuale cu tinere aduse din Basarabia, cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani, trecute ilegal in Romania.

In satul Dorobat, langa Iasi, la casa de vacanta a doctorului Lucian Burlea, directorul Spitalului CFR Iasi, generalul Tiberiu Simion, fost sef al SRI Iasi, fost sef de cabinet al prefectului liberal Marius Bodea, dr. Lucian Popa, directorul Spitalului de Urgente din oras si dr. Cristina Dobre, deputat PNL si manager al Spitalului de Recuperare, Monica Barladeanu a avut loc o petrecere cu sex si droguri, anunta Buna Ziua Iasi.

Doctorul le-a permis unor prieteni sa faca o petrecere in casa sa de vacanta, nestiind ca este vorba de sex si consuma de droguri.

In momentul in care Lucian Burlea a intrat in propria casa de vacanta si a vazut orgia aflata in plina desfasurare, a facut un atac de cord, acesta fiind cunoscut cu tulburari cardiace. Barbatul a fost resuscitat si si-a revenit.

"Petrecerea" cu sex si cocaina a fost organizata de generalul Tiberiu Simion. Acesta, impreuna cu deputatul Cristina Dobre, au adus ilegal din Basarabia pe cele opt tinere pentru a le trafica in Olanda, acolo unde se spune ca are relatii avocata Monica Barladeanu.

Doctorul Popa, medic de chirurgie plastica, a fost invitat pentru a stabili cu Simion si Dobre ce interventii de infrumusetare trebuie sa faca moldovencele in cauza, costul acestora si programarea operatiilor, astfel incat marfa sa fie de cea mai buna calitate.

Basarabencele au fost obligate sa treaca un test profesional, pentru a fi stabilit si nivelul lor de pregatire sexuala, in functie de care urma sa fie stabilit tariful prestatiilor si locul unde vor fi trimise.

Acest scandal sexual a fost descoperit de jurnalistii de la Buna Ziua Iasi, iar Iulia Diaconu, seful DIICOT Iasi, a demarat o ancheta in acest caz, urmand ca rezultatele sa fie prezentate opiniei publice la finalizarea rechizitoriului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#orgie sexuala cocaina, #politicieni medici Iasi, #tinere Basarabia, #traficate Olanda , #ancheta