Ziare.com

Predoiu a reusit sa pacaleasca doua guverne si doi premieri

Joi, 23 Aprilie 2009, ora 09:43

   

Predoiu a reusit sa pacaleasca doua guverne si doi premieri
Proiectul Codului Penal a fost inaintat Guvernului Tariceanu sub semnatura lui Catalin Predoiu, in calitate de initiator si cu avizul a sase ministri.

Nici ministrii avizatori si nici Tariceanu nu au sesizat vreo neregula in privinta expunerii de motive si a proiectului prezentat, aprobandu-l in sedinta din 4 decembrie 2008. Acelasi lucru s-a intamplat si in Cabinetul Boc, care a aprobat codul la 25 februarie.

Potrivit Gardianul, ministrul Predoiu a reusit sa pacaleasca doi premieri si doua guverne, expunandu-le motive si modificari care nu s-au mai regasit in proiectele codurilor inaintate Parlamentului.

Mai mult, ministrul a refuzat sa consulte opinia publica, desi a avut mult timp la dispozitie, ceea ce ar fi dus la evitarea grabei prin care cel putin doua coduri vor fi adoptate.

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, intr-un comunicat de presa, dupa sedinta din 4 decembrie 2008, ca incestul a fost inclus in noul cod, desi, in proiectul expus pe site-ul Ministerului Justitiei nu se regasea.

Predoiu nu a cerut rectificarea comunicatului, iar Tariceanu a trimis expunerea de motive Senatului.

O alta informatie falsa, servita de data aceasta Cabinetului Boc, se referea la infractiunea de "furt din casa si familie", care, de asemenea, nu se regasea in proiectul Codului penal.

Proiectul Codului penal a fost retras de la Senat la inceputul lunii ianuarie, impreuna cu proiectele celorlalte coduri, fiind tinut mai bine de o luna la Ministerul Justitiei, din nou fara a fi dat publicitatii.

S-a irosit astfel inca un timp pretios care putea fi utilizat pentru dezbatere publica si imbunatatirea proiectului. In acest timp, ministrul Predoiu a pledat public in favoarea adoptarii proiectelor de coduri fara alte dezbateri, prin angajarea raspunderii guvernului.

Proiectul de cod penal a fost supus spre aprobare guvernului Boc sub semnaturile ministrului Catalin Predoiu in calitate de initiator.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1813 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Blestemul acestui pamint, cei care au crucificat Romania!!!

Sunt securistii, activistii si informatorii care au umplut tara de gropi comune unde zac oasele a sute de mii de romani in anii dictaturii proletare si cei care, alte generatii de criminali au omorit cu singe rece peste 1.000 de tineri nevinovati in Dec. 89 si Iunie 90 tocmai pentru a nu scapa puterea din miini dupa ce s-au ucis conducatorul caruia ii jurasera credinta pina la moarte. Si care s-au opus din functiile cheie detinute in aparatul puterii politice, mass-media... implementarii Legii Lustratiei si deschiderii totale a Arhivelor Securitatii: suport magnetic, microfilme si inclusiv cele 100.000 de dosare puse la pastrare de catre Basescu pe o perioada de 60 de ani. Si care au furat cit 7x7x7x7x7x7x7 generatii de hoti zeci si zeci de miliarde de euro in toti acesti 19 ani de zile. Si care au inglobat recent poporul in datorii la FMI pentru ca, cei peste 18.000 de lucratori ai serviciilor secrete, generatiile de securisti si activisti pensionati precum si intretinerea... (arata tot comentariul) Sunt securistii, activistii si informatorii care au umplut tara de gropi comune unde zac oasele a sute de mii de romani in anii dictaturii proletare si cei care, alte generatii de criminali au omorit cu singe rece peste 1.000 de tineri nevinovati in Dec. 89 si Iunie 90 tocmai pentru a nu scapa puterea din miini dupa ce s-au ucis conducatorul caruia ii jurasera credinta pina la moarte. Si care s-au opus din functiile cheie detinute in aparatul puterii politice, mass-media... implementarii Legii Lustratiei si deschiderii totale a Arhivelor Securitatii: suport magnetic, microfilme si inclusiv cele 100.000 de dosare puse la pastrare de catre Basescu pe o perioada de 60 de ani. Si care au furat cit 7x7x7x7x7x7x7 generatii de hoti zeci si zeci de miliarde de euro in toti acesti 19 ani de zile. Si care au inglobat recent poporul in datorii la FMI pentru ca, cei peste 18.000 de lucratori ai serviciilor secrete, generatiile de securisti si activisti pensionati precum si intretinerea soldatilor nostri in Iraq si Afganistan sa nu ramine fara posibilitate de plata si finantare. Si care prin marea masa a formatorilor de opinii, sereistii sub acoperire ce mimieaza meseria de jurnalisti, din presa romaneasca spala mintea cititorilor astfel incit la fiecare alegeri marea banda a acestor lighioane sa fie votata cu inconstienta de marea masa a cetatenilor cu drept de vot

 

Gelu Oligofrenu, Vierme Comunist "isi schimba parul"

te-ai nascut Vierme, traiesti ca un Vierme si vei fi aruncat la gunoi ca un Vierme Comunist

Nu Predoiu

Ci aceia care stau in spatele lui, au reusit sa pacaleasca si nu guvernul ci intreg poporul roman.Specialisti in taiat frunza la ciini.Macar jurnalistii adevarati sa sesizeze asta si sa traga semnalul de alarma aratind cu degetul unde trebuie.

 

pe ei

corect ; cei care fura , cei care "pacalesc" sint aceiasi , iar nota de plata o platim noi si numai noi ; in numele libertatii , democratiei ,...etc ; nu cadeti in capcana cu "certuri , lupte politice" ; eu ma repet , dar asta e - TOTI TREBUIESC RASII -

''specialistii''

trebuie sa intervina "descarcarea de gestiune" bre capito?

A patra Putere CE FACE !?

Poporul NU FACE NIMIC pentru ca - nu este, nu suntem "de meserie" !
Dar Mass Media, Presa scrisa, trebuie sa-i CORIJEZE pe
CEI CE VOR SA NE FACA SA MURIM CU LEGEA IN MINA , FARA SA PUTEM OBTINE JUSTITIE CHIAR CIND AVEM dreptate !!!

 

Nu cunosti un om pana nu mancati un sac de sare impreuna ; il credeam om serios si meticulos pe Predoiu

De altfel tot asa SPERAM si cand l-am votat pe TOV. Ba-SECU.

 

nu ti-e sila de tine ?

sinteti citiva indivizi pe forum care jucati,fara talent si fara rost,rolul votantului dezamagit al lui basescu.
minciuna voastra se vede de pe luna,voi sinteti clonele tiganului nastase,il uriti de moarte si aveti mintea in c.u.r. ,deoarece locul de p.u.l.a este ocupat cu excrementele din creierul vostru bolnav.
nu mai umblati cu vrajeala ieftina ,voi credeti ca pune cineva botul la aiurelile voastre ?
cei inteligenti nu,cei prosti,adica votantii vostri,nici nu stiu sa citeasca....
sinteti penibili si plictisitori....
cu scirba infinita,va doreasc sa mai incercati peste 5 ani,poate va mai reveniti si voi,numaratorii de oua false ale lui bombonel.

Ce fata de bolsevic are ! Cum scapam de asta ? Si de ceilalti ?

Are cineva o propunere ?

 

pe ei

fi atent ; asta nu e singur ; astia sint peste tot ; in administratie , in politie , in politica (sint numai ca el -toti-) ...etc , ...peste tot ; daca vrei sa scapam de el este OBLIGATORIU sa scapam de toti ; ............si taierea capurilor in piata


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor