Ridzi a participat in secret la sedinta PD-L (Video)

Luni, 06 Iulie 2009, ora 22:14
2592 citiri
Ridzi a participat in secret la sedinta PD-L (Video)
Foto: www.iasiinfo.ro

Cu presa pe urmele ei, ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, nu mai poate face nicio miscare fara a fi descoperita.

Astfel, jurnalistii au aflat ca ministrul anchetat pentru organizarea evenimentelor din Bucuresti, Costinesti si din tara cu ocazia Zilei Tineretului a participat pe furis la sedinta Biroului Permanent National al PD-L, au declarat pentru Antena3 surse democrat-liberale.

Si asta pentru a nu face si mai mult rau partidului, mai multi democrat-liberali acuzand-o ca prejudiciaza imaginea PD-L cu tot scandalul de la ministerul pe care il conduce.

Desi purtatorul de cuvant al partidului a declarat, dupa sedinta, ca nu s-a discutat deloc cazul Ridzi, ci problemele economice ale Romaniei, sursele citate au precizat ca, de fapt, subiectul a fost pe ordinea de zi, si anume membrii PD-L au fost anuntati ca nu mai au voie sa scoata pe gura nici macar o apreciere legata de ministrul Tineretului.

Cat despre prezenta sau absenta lui Ridzi la sedinta, Flutur a emis cateva propozitii fara prea multa legatura intre ele cum ca "nu a fost", "nu s-a discutat", "nu stiu".

"Nu stiu sa va dau un raspuns, nu am discutat. (..) Nu a fost astazi (luni, n.red.) o tema pe ordinea de zi legat de problema ministerului Tineretului", a sustinut Flutur, tinand sa precizeze ca problema Ridzi nu a fost atinsa decat trecator.

Boc le-a reamintit colegilor ca nu va fi demis nimeni pana cand nu se va stabili inceperea urmaririi penale si ca pana atunci partidul trebuie sa arate sustinere.

Ridzi nu a intervenit, dar nici nu i s-au cerut explicatii de catre vreun coleg de partid cu privire la scandalul "Ziua Tineretului".

Se pare ca PD-L a decis sa nu creeze, prin demiterea lui Ridzi, un precedent care va permite, pe viitor, si cererea demiterii altor ministri PD-L.

A.S.

#Monica Iacob Ridzi, #sedinta BPN PDL, #Ridzi participare secreta, #scandal Ziua Tineretului, #MTS , #ancheta