Salarii de pana la 20.000 de lei pe luna la Agentia Nationala de Cadastru

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 08:41
2990 citiri
Salarii de pana la 20.000 de lei pe luna la Agentia Nationala de Cadastru

Agentia Nationala de Cadastru se pare ca nu a fost atinsa de criza, pentru ca, potrivit declaratiilor de avere, din 53 de sefi, doar 13 au salarii sub 10.000 de lei pe luna.

Astfel, actualul sef al Agentiei, Mihai Busuioc, castiga la inceputul anului trecut 14.900 de lei pe luna ca director adjunct. In a doua parte a lui 2008 a fost avansat si a ajuns director general, cu un salariu de peste 18.000 de lei, informeaza Realitatea TV.

Insa, la scurt timp, decizia Guvernului de a taia drastic salariile directorilor l-a afectat si pe el: acum castiga lunar aproape 7.000 de lei si este cel mai prost platit sef de la cadastru.

Mihai Busuioc are nu mai putin de sapte consilieri, cu care cheltuieste lunar aproape 60.000 de lei. Ca o comparatie, ministrul de Interne, in subordinea caruia se afla agentia, are doar patru consilieri.

La capitolul directori de directii, Gheorghe Dumitrascu, de exemplu, castiga anual 251.522 de lei. Adica lunar aproape 21.000 de lei.

Doina Palangean, tot director de directie, a castigat anul trecut, doar din salarii, 209.538 de lei.

Celelalte salarii sunt ceva mai mici, insa nu cu mult. Vasile Grigore de exemplu, director general adjunct, a castigat anul trecut din munca pe care o face la Cadastru aproape 200.000 de lei.

Citeste si:
Doi păpușari și o marionetă
Doi păpușari și o marionetă
Deși domnul Cîțu spune că toate opțiunile sunt pe masă, în realitate, singura opțiune, până în acest moment, pe care cel care a provocat criza prelungită în care România se zbate ar...
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Fostul purtător de cuvânt al PNL în Guvernul Orban, Ionel Dancă, și-a dat demisia joi, 28 octombrie, din grupul parlamentar liberal. El este al patrulea liberal care părăseşte grupul PNL,...
Sursa: Ziare.com