Sorin Rosca Stanescu lanseaza noi acuzatii la adresa lui Traian Basescu

Sambata, 29 August 2009, ora 12:59
4383 citiri
Sorin Rosca Stanescu lanseaza noi acuzatii la adresa lui Traian Basescu

Sorin Rosca Stanescu a publicat vineri pe blogul sau noi acuzatii incendiare despre legaturi intre clanul Basescu si specialisti romani in comertul international cu armament.

"Specialistii in comertul cu arme autorizat sau ilegal sunt proveniti din Departamentul de Inzestrare al MApN si sunt sustinuti fara exceptie de-a lungul anilor de Partidul Democrat, devenit PD-L. Traian Basescu, atat in perioadele in care a fost ministru al Transporturilor, cat si in calitate de sef al statului, i-a promovat, i-a protejat si i-a sustinut in functii. De aici, frecventele legaturi ale clanului Basesu cu aceleasi personaje", scrie Rosca Stanescu pe blog.

Jurnalistul ii si nominalizeaza pe o parte dintre cei acuzati: Aurel Cazacu, Norocel Mihai, Octavian Alexiu, Gigel Bratiloveanu, Cristian Slobozeanu, Vasile Tocu, Cornel Purcarea, Romeo Oita, Cristian Geamanu.

"Traficantii de arme lucreaza traditional pe aceleasi trasee care, frecvent, conduc in Angola. Faimosul Viktor Bout, unul dintre capii traficului international de arme, arestat in martie 2008 de autoritatile tailandeze, in urma unei cooperari cu autoritatile din Statele Unite si cu cele de la Bucuresti - acestea fiind reprezentate de fostul procuror Nastasiu - s-a aflat si el in legatura cu 'specialistii' lui Traian Basescu", mai scrie Rosca Stanescu pe blog.

Totodata, acesta dezvaluie ca modalitatile de operare sunt copiate la indigo dupa cele utilizate si documentate ulterior prin operatiunea speciala "Tigareta 2".

"Treptat, vom desena harta acestor asa-zise operatiuni speciale, prin care anumite persoane obtin venituri uriase pe seama banului public. Acest demers reprezinta un avertisment dat celor care, din simpla dorinta de a se imbogati, utilizeaza institutii ale statului si pun in pericol siguranta nationala", averizeaza acesta.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...