Ziare.com

Tariceanu a ramas repetent in anul doi de studentie

Joi, 16 Octombrie 2008, ora 08:23

   

Tariceanu a ramas repetent in anul doi de studentie
Inainte ca usa politicii sa i se deschida larg, premierul Calin Popescu Tariceanu a fost si student. Un student care a ramas repetent in anul doi la Facultatea de Hidrotehnica, sectia Constructii hidrotehnice.

Popescu Tariceanu I. Calin-Constantin Anton, numar matricol 2382, a fost invins, in anul doi de facultate, anul universitar 1971/1972, chiar de una dintre materiile de baza, "Hidraulica si mecanica fluidelor". A ramas repetent, fiind notat la examen cu nota 4.

Admis la facultate in septembrie 1970, cu media 6,67, Tariceanu a avut probleme cu studentia inca din anul I (1970/1971), pe care l-a terminat cu media generala 6,72.

Anul urmator a ramas repetent, iar in urmatorul an II (1972/1973), a reusit sa salte la media generala 7.00.

La examenul de stat, in iunie 1976, studentul Tariceanu a fost "declarat admis in specialitatea constructii hidrotehnice cu nota 10.00", relateaza Ziua.

Studentul Tariceanu avut note 10 doar la "Atelier scoala" si "Practica in productie". La colocviul de "Educatie fizica", viitorul premier abia a obtinut 8 in anul intai, pentru ca in anul II sa fie "scutit medical". In anul IV, la examenul de "Socialism stiintific", a primit nota opt.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 16661 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
85 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pai se mai schimba oamenii. Acuma e premiant. Se aplica si in cazul lui Tari chestia cu femeile care participa la concursuri de frumusete: cu cat mai frumos, cu atat mai ...

 

Basescu a intrat cu pile la Marina si tot cu pile a terminat-o!!!!

Pe cind si dosarul respectiv al lui Traian de la Institutul. In rest Tariceanu daca a ramas repetent, a terminat totusi facultatea. Si se putea ramine repetent din cauza de absente, la 38 puteai fi exmatriculat, puteai sa fi cazut pe bec cu un profesor care avea antipatie pe tine sau ii trecea pe altii la gramada pe baze de pile de partid, medical... .... Cauzele sunt multiple, de exemplu daca deveneai informator la Securitate treceai ca gisca prin apa. Si ia mai sapati mai putin, Mecanica Fluidelor nu se predea chiar in anul 2 de Facultate pentru ca trebuia mai intii sa inveti, Algebra, Geometrie Analitica si Diferentiala si Fizica multa fizica: Mecanica Solidulul s-a Fluidului. Cursuri care se predau in primii doi ani, specialitatile venind in anii 3, 4, 5...

ia nu-l mai apara, pe Tariceanu !

nu-l criticam pentru trecut ci PENTRU PREZENT.

De ce pui un titlu despre presedinte cand nici in articol, nici in discutie nu e vorba despre domnia sa ? Te-ai invatat de la ziaristii tonomati cum e cu tehnica titlurilor intoxicante ? Esti IMORAL, Gelule !
Soi oricum, interventiile tale nu-i aduc un mare serviciu PM. Dimpotriva.

Nu mai imorali sunt ziaristii!!!!

Care prezinta numai dosarele celor care nu sunt pe linie cu Secu de la Palatul Cotroceni.

serios ?!

dar tu ce facultate ai facut de stii asa de bine ? inginerie economica sau jurnalistism ?! ca numai acolo cred ca-ti trebuie multe studii inainte de a te lamuri in mecanica fluidelor :-)))))

Chiar nu realizezi

Choar nu realizei ca esti penibil? De ce nu ii dai cu flota? Tariceanu nu da nici un scuipat pe tune .Eu la fel.

Gelule,de unde stii?

Dupa cum scrii cred ca ai avut legaturi cu secuture cum ii spuneam noi securitatii pe vremea studentiei.Pe urma,nu prea le ai cu limba romana.Pentru absente erai exmatricult dar asta nu se intampla decat exceprional si nu mai erai reprimit in facultate fara un alt examen de admitere.Cel care a scris articolul fii sigur ca a studiat foaia matricola.Pe urma daca nu esti securist de unde stii ca Basescu a intrat cu pile?tot de la secuture/In articol era vorba de Tariceanu nu de Basescu,esti cumva platit de Voiculescu Felix???????

Minciuni

Se vede ca n-ai trecut prin facultate. Ca sa ramii repetent direct trebuia sa ai in var patru examene picate di un total de sapte (mai putin de nota cinci) Dupa care cu examenele picate ajungeai in toamna si daca nu erai prost de tot sau nu puneai mina pe carte Treceai unul sau doua si aveai sansa reexaminarilor. Se vede ca sau nu ai trecut prin facultate sau ai trecut exact cum ai specificat in postare.
Si pe vremea aceea profesorii, in majoritate, erau formati sau macar educati inainte de 1950, asa ca nu am auzit student de nimeni ca ar fi picat ca n-a fost informator ci doar ca a fost lenes chiulangiu sau prost.

IPOCRIT SI NESIMTIT = BOIER?

Ideologia si doctrina PNL au fost abolite si aruncate la gunoi. Comunismul a mai dat o raită prin istoria PNL obisnuit să fie călcat in picioare fără să opună rezistentă. Valorile au fost strambate si o lehamite generală a paralizat constiinta membrilor PNL. Democratia a regresat si ne-am intors in perioada primelor alegeri primitiv-comuniste. Multi fruntasi PNL refuza să se implice din superficialitate sau indolentă, motivati de ideea că acest exercitiu a devenit inutil sau ca-si pierd privilegiile nemeritate. Aproape insolentă in unele cazuri, managementul conducerii PNL, din ultimii 3 ani, i-a pus pe oameni de valoare pe fugă sau mai grav i-a dat afara. Conducerea PNL a reusit, după o trudă de aproape 3 ani, să inducă o stare de greată colectivă. O conducere nerusinată, fără scrupule si in ostentativă manifestare a urateniilor si betesugurilor sale a iesit la iveală in ultimi 3 ani. Membri si simpatizantii PNL au fost impinsi intr-un punct mort, lipsit de alternative si speranta schimbării in bine. PNL si-a pierdut criteriile dar este imperios necesar sa se adune si sa faca MAREA schimbare. Altfel vom avea soarta PNTCD si vom fi intradevar un partid “istoric". Acesta nu e drumul PNL, acesta-i drumul pierzaniei!

Nedumeriri

Ce rost are articolul acesta acum? Participa sdi jurnalistii la campanie in favoarea unui anumit partid? De ce nu s-a dat dupa investitura cand erau in armonie?

acuma in prag de alegeri iasa mustele la atac .Doar sti ca jurnalistii se baga ca musca in kkat.TONOMATU FUNCTIONEAZA.

Nedumeriri

Ce rost are articolul acesta acum? Participa sdi jurnalistii la campanie in favoarea unui anumit partid? De ce nu s-a dat dupa investitura cand erau in armonie?

Noi nedumeriri

Ce se intampla cu voi baieti? Ati uitat de PSD ,de Pc, de PRM, de dl. Iliescu, de dl Tudor, de dl Paunescu, de dl Voiculescu?

oni securistule, te supara adevarul???

Si faci clabuci pe Forum. Nu mai am demostrat ca, tot articolul e scris la plesneala, adica la comanda propagnadistica in favoare PD-L s-a Cotroceniului. In rest tu crezi ca jurnalistii chiar asa de inteligenti sunt pe partea stiintelor exacte de le studiaza in draci la facultatile de jurnalistica???

TINETIMINTE?

ce a zis lula?-vezi gelu sa nu pici de acolo!

CV DE TOP MONDIAL

anton, student sub mediocru, manechin de succes, valet cu papion al lui patriciu, premier "campion al Europei" in domeniul infrastucturii, educatiei, sanatatii, justitiei, s.a.A dus Romania pe cele mai inalte culmi ale hotiei, miciunii, demagogiei, ipocriziei, "invidia Europei", aruncator, de nivel mondial, in domeniul pomenilor electorale, si cireasa de pe tort, "omul rusilor". Intradevar impresionant, ce altceva ne mai putem dori!Glorie eterna, patria recunoscatoare si "multe succesuri"!Propun arc de triumf.hă, hă, hă...

 

Magdadeth esti ridicol.

Esti ridicol sau ridicola. Textul stirii este execrabil. Daca lua nota 4 la o singura materie, un student ramanea restantier si in toamna daca la restanta si apoi la reexaminare lua tot sub cinci ramanea repetent. Alta a fost cauza repetentiei. )lipsa frecventei caci atunci era obligatorie si la curs, boala, etc). Si apoi articolul tendentios nu ne spune ce medii a avut in anii 3, 4 si 5 cat se faceau la inginerie, dar stim ca in anul II despre care se vorbeste a avut media 7 deci peste medie, iar la examenul de stat a luat nota 10 ceace nu ne arata un student mediocru. Daca habar n-ai nu mai infiera cu manie comunista !

enache cel vigilent

Uita-te si la celelate note, daca vrei sa vezi, predomina 6.

repetent e repetent

Mediocru a fost, mediocru a ramas. Numai ca in politica astia predomina, oamenii de calitate si caracter nu au ce cauta in lumea dizgratioasa a politicii

Nu te mai consuma Enache

Nu te mai consuma cu prostii ca tot aia stiu sa faca sa dea cu piatra-n balta .Cand n-au subiecte de devorat ,vine fabrica de la ZIARE .COM ,Ioana Ene,Adriana Toma,s.a.m.d ,cauta ele si tzatza de a supt-o Tariceanu

Razgandeanu

Constructii hidrotehnice ....cei care sunteti de varsta lui Calin , stiti care era locul in topul Facultatilor si sunt sigur ca nu a fost pasiunea vietii lui .
Sigur ca nu este relevant si pana la urma nici nu conteaza mediile , ceea ce conteaza este ca inca de atuinci era o persoana mediocra , care in mod normal , prin forte proprii , nu are ce cauta in aceste pozitii.
Asta este problema , un om postat prea sus pentru putintele sale , si-a depasit demult competenta , vorba tatalui adoptiv ,"" orice tata este mandru daca are un copil destept si frumos , al meu este frumos ""Dan Amedeo Lazarescu.
Apropos Tariceanu zicea despre tatal adoptiv ca nu este ruda cu el , este doar sotul mamei lui - definitorie zicere -

magadeth nu sti sa citesti

In articol se scrie ca a intrat la facultate cu nota 6,67 si ca a terminat anul I cu media 6,72. Atat. Nu ne spune ce medie a avut in anii III, IV si V dar stim ca a luat examenul de stat cu nota 10 care este compusda din notele la examen dat la cel putin 3 materii de baza si la lucrarea de diploma, note din care a rezultat o medie de 10. Ai priceput??

enache cel vigilent

OK, daca insisti, corectez, student mediocru fara sub, sau vrei eminent?!Inteleg ca esti de acord cu arcul de trimf, si celelalte. Multumesc PT ATENTIE.

Total irelevant

Daca mediocritatea sau performanta s-ar masura doar prin notele obtinute in scoli, eu unul, care am luat bac-ul cu 5,33, ar fi trebuit sa sap santuri.
Numai ca am urmat doua facultati, una inainte si alta dupa 1989, si va dau cuvantul meu de onoare ca n-am stat la coada la negustorii de diplome.
Si nici macar diploma nu-ti confera automat calitatea de expert in domeniul studiat, ci munca serioasa de dupa absolvire. Stim cu totii cat de subiective erau si mai sunt notarile si usuratatea cu are indivizi incontestabil mediocri, semidocti, incompetenti au terminat sefi de promotie.
Unii imi sunt azi colegi si mi-e jena cu ei!

Enache spune:
.....dar stim ca a luat examenul de stat cu nota 10 care este compusda din notele la examen dat la cel putin 3 materii de baza si la lucrarea de diploma, note din care a rezultat o medie de 10. Ai priceput??
Cand am facut eu facultatea nota la examenul de diploma reflecta media pe cei 5 ani si nota pe proiectul de diploma; in mod normal unul care a avut media 6 nu putea sa ia diploma cu 10; ....dar cine stie ? mai existau si pe vremea aceea studenti care aveau pile si pentru care se faceau exceptii.

Si care e problema?Sunt convins ca marele "ziarist" care a scris articolul,a facut facultatea la CC(contra-cost)unde profesorii au indicatii pretioase sa dea note cat mai mari pentru ca fiecare student este un sponsor si un cotributor la salariul lor.Inca nu avem o facultate unde sa primeze numele,brandul,unde sa predea numai profesori mari.La noi pana si Elena Udrea e profesor universitar(sau Mischie).

 

Auzi comentariu ! "pana si" !

Dar de unde stii mataluta ca Udrea nu e competenta ?
Detii cumva puterea de a nota si a da liber cine sa fie sau sa nu fie profesor ?
Ce studii ai , stimbile ?

ai dreptate

se trezesc vorbind, dar nu au nici un argument. Ca si Gelu cu "pilele" lui Basescu. N-au ce spune, dar ataca din ura.

si eu subscriu

e just ce spui si sunt de acord.

ce mediocru a fost

din cauza asta se moare prin spitalele din romania pt ca tot la fel au ramas niste doctori mediocrii si care prin facultati au fost niste repetenti

 

ale tineretii valuri...

Rautati!!!! Vintul (SOV) nu are nicio facultate si ne-a luat banii la multi!! Din nefericire Tariceanu nu-i atit de prost cit este manipulabil. La urma urmei... Basescu l-a pus acolo.... Dar nu a fost marioneta lui Base, sforii sefi a lui Tradiceanu, fiind PSD-ul si Patricu....

 

:)) Acum, dupa 4 ani la Guvern primeste vreun premiu? Macar acolo o bomboana, o coronita ceva?!?

Eu i-as da nota de trecere numai sa nu repete cumva vreun an.

 

Aoleu !

Tariceanu vrea sa repete anul !?
Sa-l promovam si sa scapam de el !
Probabil ca la fel au facut si aia cand l-au trecut la licenta , fotomodelul atenta la fuste si devenise un pericol .

Va rog foarte mult sa nu il discriminati!!!

El este seful de promotie, acum dupa 4 ani. Nu uitati de colegii lui. Toti trebuie sa ia note de trecere ca sa nu repete vreun an.

Pentru ca mai au putin si termina Romania ( pardon, vroiam sa spun scoala) eu propun o poza de grup, pentru ca asa ii sade bine oricarui absolvent. O sa fie mai rau daca se gandesc sa faca vreo revedere peste cativa ani.

Absolvent de Hidrotehnica acum premier.

"Hidraulica si mecanica fluidelor". Aceasta este disciplina care trebuia sa o aplice domnul Popescu Tariceanu I. Calin-Constantin Anton, ca premier,in cazul banilor din bugetul tarii. Dar fiind restant la o astfel de disciplina a lasat sa curga intr-o parte prea mult "lichid" iar acolo unde trebuia s-a produs fenomenul de desertificare.

 

Un ziarist retardat

Sa te apuci sa cauti in rufaria nu tocmai curata a unui om, indiferent de pozitia sa in societate, sincer, mi se pare o lipsa elementara de omenie, trebuie sa ai un caracter absolut jegos, de cea mai joasa speta, ca sa faci asa ceva. E clar ca buna ziua ca e o comanda marca PSD sau PD-L, oricum, un lucru e clar, "ziaristul" e un ZERO absolut.

 

+ o urare

..capul in "fluid"..pauza(de 4 ani) s-a terminat

 

Mos Vasile¨!

Absolut SUPERB!!!!!!
Am ris de m-am tinut de ...boase!!! Am desi nu sunt popa sau ofiter.

Mediocru

Mediocru,sau chiar nota 4 la Limba romana merita si autorul articolului de mai sus,asta daca citim(sau reciteste respectivul)urmatoarea propozitie: ,, Studentul Tariceanu avut note 10 doar la "Atelier scoala" si "Practica in productie". " Corect, arata asa: Studentul Tariceanu A avut note DE 10 doar la ...
Nu credeti domnule care ati scris articolul?
Este un proverb care vi se potriveste: ,,rade ciob de oala sparta"

 

O mizerie de articol

Scrie si despre rezultatele scolare ale lui basescu, care singur a declarat ca nu ia placut cartea si in timpul orelor fuma in WC, ca sa fi credibil. Oricum, pe vremea aia se face carte si nota 7 se obtinea cu mare greutate. Nu ca acum cand nota 10 este la ordinea zilei, mai ales daca este platita. Hidraulica era predata de o somitate in materie, atunci se ajungea profesor universitar pe la 45 - 50 de ani si eru maxim doi profesori la o catedra, iar o facultate avea maxim 3 catedre de specialitate. In prezent toti sunt profesori universitari, chiar si Adrian Paunescu, politistul Bică Gheorghe etc. La facultatea internationala de la Baile Herculane ajungi imediat profesor universitar, iar la Chisinău obtii doctoratul in ce vrei in maxim 2 ani. Baronul PSD de Gorj, ca i-am uitat numele, este doctor in istorie la Chisinău si, evident, profesor universitar la Universitatea C. Brancusi din Tg. Jiu. Aici toti politicienii sunt profesori universitari, unii cu 4- 5 norme. Ba unul a fost dovedit cu 10 norme. Toti acesti asa zisi profesori universitari dau numai nota 10. Dar ce puteti spune de facultatea de medicina din Iasi care a dat si diplome false, inclusiv la cetăteni italieni sau de liceul particular din Oradea care a innscris la examenul de bacalaureat si elevii care nu trecuseră de clasa a zecea?

 

ai perfecta dreptate

De aceia am zis ca autorul articolului se vede ca a vrut sa-l denigreze pe premier. N+a spus nimic despre anii 3,4 si 5 cei mai grei ce note a avut. Si a insirat prostia a n-a avut decat 8 la sport in anul intai. Daca avea 10 era eminent la o facultate tehnica????
E o mizerie de articol si multi comentatori care nu stiu cum se facea intra-adevar carte in facultati subprofesori eminenti la facultatile tehnice. la cele "ideologice" sau stefan gheorghiu poate era altceva. Spun ca am facut o facultate tehnica si stiu. Da domnule, ai perfecta dreptate.
P.S. Enache este numele meu de familie adevarat

De ce sunteti rai?

Ce aveti cu el? Maine poimaine o sa spuneti ca nu este viril, intrucat este la a nu stiu cata nevasta. Ce vreti ? A vrut omul sa aprofundeze materia. Ce *** ati terminat o gramada de scoli si nu stiti ca: primii zece ani sunt grei, pana treci in anul ... trei". Cred ca va pare rau ca nu a avut dorinta sa devina academician doctor ... etc. CA SA-L IMPUSCATI? RAILOR!!!

 

re

"primii zece ani sunt grei, pana treci in anul ... trei". Bravo shakira2van

mediocritas aureea

Da' oare la gramatica ,ce nota o fi avut ?

Halal ziaristica

Studentul Tariceanu avut note 10 doar la "Atelier scoala" si "Practica in productie". La colocviul de "Educatie fizica", viitorul premier abia a obtinut 8 in anul intai, pentru ca in anul II sa fie "scutit medical". In anul IV, la examenul de "Socialism stiintific", a primit nota opt. Ce are educatia fizica sau socialismul stiintific cu stiinta de carte a unui student la inginerie? sau vroiai sa fie un bun marxist??? Ziaristule de doi bani, zici ca a ramas repetent in asnul II dar l-a terminat cu media 7 deci un student peste medie. Nu mai vorbesc de greselile gramaticale. Apoi zici ca n-a luat 10 decat la lucrari practice dar dupa aceia zici ca a luat examenul de diploma ( la care se dadea examen la cel putin 3 materii de baza plus nota la lucrarea de diploma ) cu nota 10.

 

sanda

Cand se dadea examen de diploma la 3 materii ? Se dadea doar examenul cu lucrarea de diploma , pe care ti-o putea face oricine si apoi sa o inveti

ai dreptate

e fapt notoriu ca lucrarile de diploma se cumparau si se cumpara. Tariceanu a avut mijloace sa-si cumpere una de 10. Asta nu inseamna ca avem certitudinea ca a si cumparat-o, dar ... ceva, ceva ner face sa credem.
E adevarat ca perioada studiilor universitare nu e totdeauna revelatoare pentru evolutia ulterioara a personalitatii ; se poate ca studentul sa fi fost chiulangiu sau chefliu si apoi sa se linisteasca, sa fi avut probleme de sanatate sau de suflet care s-au rezolvat. Totul este posibil.
Problema dlui Tariceanu nu este studentia, ci evolutia ulterioara si mai ales ultimii 4 ani cand a dat dovada de incompetenta, iresponsabilitate si imoralitate.

Enache,

Pai conteaza nota la marxism.Nota 8 era bunisoara de aceea acum este un bun colaborator al PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!

sanda

Nu , capacitatea intelectuala a unui individ nu se schimba , se poate diminua cu varsta . In cazul lui Tariceanu notele din acei ani reflecta ''cat il duce capul '' . Din nefericire am constatat-o si pe pielea noatra . Nu avem nevoie de genii in politica , dar din nefericire ''marii nostri politicieni ''sunt submediocri .

 

magadeth nu sti sa citesti

In articol se scrie ca a intrat la facultate cu nota 6,67 si ca a terminat anul I cu media 6,72. Atat. Nu ne spune ce medie a avut in anii III, IV si V dar stim ca a luat examenul de stat cu nota 10 care este compusda din notele la examen dat la cel putin 3 materii de baza si la lucrarea de diploma, note din care a rezultat o medie de 10. Ai priceput??

 

Probabil ca habar NU AI , IN PERIOADA ACEEA EXAMENUL DE DIPLOMA ERA COMPUS DOAR DIN LUCRAREA DE DIPLOMA PE CARE TI-O PUTEA FACE ORICINE SI O INVATAI . dE UNDE AI SCOS ENORMITATEA CU INCA 3 EXAMENE SI APOI MEDIA . ESTI DUS RAU ...


Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor