Taximetristii - pesti pentru saloanele de masaj erotic unde se face si sex

Miercuri, 31 Decembrie 2008, ora 15:54
11770 citiri
Taximetristii - pesti pentru saloanele de masaj erotic unde se face si sex
foto: Arhiva

Unii taximetristi din Bucuresti ofera si servicii suplimentare pe langa cele de transport, si anume "agata" clienti pentru saloane de masaj in care acestia pot face si sex.

Daca faci o comanda la taxi si sa rogi taximetristul sa iti recomande un loc de relaxare in compania unor fete senzuale care accepta, pe langa masaj, toate tipurile de sex acesta va pune pe masa oferte care mai de care si te asigura de mai multe ori ca peste tot se face si sex, nu doar masaj erotic, anunta Gardianul.

Printre saloanele care au astfel de "intelegeri" cu soferii de taxi se numara "Exotic Massage Saloon" care le ofera 100 de lei pentru fiecare client adus aici, in conditiile in care ei fac mentiunea receptionerei ca beneficiaza de aceasta oferta.

Reporterii sub acoperire ai ziarului "Gardianul" au reusit sa probeze faptul ca unii taximetristi care activeaza la companiile din Bucuresti lucreaza "la procent" pentru bordelurile clandestine ce activeaza sub firma unor saloane de masaj.

Clientii, in special straini, sunt racolati de acesti taximetristi, care le intermediaza partide de sex cu femei fierbinti si dornice. Desi prin telefon sau pe fluturasi potentialul client este "vrajit" cu feluri de masaje de care n-a auzit nimeni, la fata locului consumatorul de placeri afla ca i se infaptuieste orice vis carnal. Normal, oral si, pentru ceva maruntis in plus, anal.

Odata ajunsi la "salonul de masaj", acestia sunt intampinati de o domnisoara amabila. Imediat apar si "maseuzele". 5 la numar. Intrebate daca intretin relatii sexuale dupa masaj si care sunt tarifele, fetele isi muta clientii intr-o incapere mai intunecoasa.

Ele spun ca incep cu masaj, dupa care pot face sex. Pe langa tarif se adauga si taxa de masaj, astfel ca totalul ajunge undeva la 500 de lei.

Oferte pentru taximetristii proxeneti

"Va oferim 100 lei pentru fiecare client adus de dvs. la salonul nostru de masaj erotic, in conditiile in care dvs. faceti mentiunea receptionerei ca beneficiati de aceasta oferta si clientul achita 250 lei (in loc de 150, cat este in mod normal), reprezentand contravaloarea unei ore de masaj.

Suplimentar, cand clientii sau maseuzele noastre doresc taxi, avand in vedere ca ne aduceti client la masaj, ne veti lasa nr. dvs. particular de tel. si veti fi solicitat pentru efectuarea (contra-cost) a curselor de taxi, astfel veti beneficia de doua feluri suplimentare de venit, noi castigam un client la masaj, dvs. castigati 100 lei pentru aducerea lui si mai multi clienti la taxi)".

Salonul este amplasat in Strada Tunari, intr-o vila de lux, cu opt camere de masaj, amenajate sau decorate in stiluri unice si originale, specific masajului erotic, la cele mai inalte standarde de design. Maseuzele sunt fete tinere, frumoase, prietenoase, in tinuta nud, cu experienta in masajul erotic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#prostitutie Bucuresti, #soferi taxi proxeneti, #saloane masaj erotic , #ancheta