Ziare.com

"Trofeul Calitatii": Ancheta sociala in cazul lui Cristian Vasile

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 21:32

   

"Trofeul Calitatii": Ancheta sociala in cazul lui Cristian Vasile
Tribunalul Bucuresti a incuviintat, miercuri, efectuarea unei anchete sociale in cazul lui Cristian Vasile, condamnat definitiv in dosarul "Trofeul Calitatii", dupa ce acesta a solicitat amanarea executarii pedepsei invocand motive familiale, respectiv, starea de sanatate a sotiei sale insarcinata.

Avocatul lui Cristian Vasile, Gheorghita Mateut, a declarat ca instanta a stabilit un nou termen pentru judecarea cererii de amanare a executarii pedepsei pentru data de 25 iulie.

Cristian Vasile a facut o cerere de amanare a executarii pedepsei invocand probleme de afaceri, dar si familiale, dupa cum a declarat avocatul Gheorghita Mateut. Acesta a spus ca Vasile va trebui sa delege o persoana care sa se ocupe mai departe de firma pe care o detine. Pe de alta parte, problemele familiale sunt legate de situatia sotiei, care este insarcinata.

"O astfel de cerere de amanare a executarii pedepsei poate fi facuta o singur data, pentru o durata de cel mult trei luni", a mai precizat avoatul Mateut.

Cristian Vasile a fost incarcerat la doua zile dupa pronuntarea sentintei, pe 22 iunie, cand s-a intors din SUA, unde fusese pentru afaceri. "In momentul sentintei era in SUA. In momentul in care a fost anuntat, si-a schimbat biletul de avion pentru a se prezenta cat mai repede la arest. Acum este in drum spre arest", a declarat avocatul Mateut.

Cristian Vasile a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru complicitate la fals in dosarul "Trofeul Calitatii".

Sursa: rNews

Articol citit de 1785 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

http://www.codulzambaccian.ro/

O condamnare politică in dosarul Trofeul Calitătii si a campaniei electorale:
"Adrian Năstase trebuie eliminat din societate" (pagina 132 a sentintei)
"Nu există dovezi care să il incrimineze pe Adrian Năstase" (pagina 117 a sentintei)
Un magistrat de la dna, implicat in cercetarea lui Năstase, este numit judecător la Curtea Supremă si judecă dosarul lui.
Instanta acceptă să audieze 970 de martori ai acuzării, fată de numai cinci martori ai apărării lui Năstase
Procurorii le dictează martorilor continutul declaratiilor "lor"
Un judecător de la Curtea Supremă cedează in fata manevrelor DNA, permitand instalarea unui haos procedural premeditat
Instanta ignoră faptul că proprii săi experti contabili independenti au respins in totalitate afirmatiile procurorilor referitoare la daunele financiare provocate
Nici una dintre dovezile procuraturii nu a făcut conexiunea intre Adrian Năstase si acuzatiile inventate impotriva lui
Judecătorii care au votat pentru condamnarea lui Năstase recunosc că : "nu exista o proba directa care sa-l incrimineze pe acuzat..."
O condamnare bazată pe presupuneri niciodată dovedite, si impusă prin presiunea DNA si campania sa agresivă de calomniere

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor